Gott nytt år

Sitter här och firar nyår framför min nya minililla dator med Ben & Jerry's bredvid C: Ska hem till några människor och fira nyår sedan. Vi ska äta typ xD Hade ett par erbjudanden om nyårsfester men de alla var med folk jag inte känner till. Orkade inte med sådant där :P

Så nu skulle jag kunna skriva en tre meter lång text om saker jag gjort under året som vart och om saker jag tänker göra nästa år. Eftersom jag är lat och inte alls känner för det skippar jag nog det dock.

Vad jag vet är att detta har varit ett relativt bra år. T.ex. lärde jag känna fika-family (mina klassisar) för lite mindre än ett år sedan när jag bytte klass. Hurray! ^^*

Jag har gått färdigt halva gymnasiet. Usch då.

Jag vet också att nästa år kommer att bli jobbigt, eftersom jag ska försöka sluta äta godis ett tag xD och eftersom jag ska försöka hitta ett jobb. Men de är senare problem.

        

Nyårsquiz!

Vilken färg har potatis?
vit, gul, brun, blå, lila eller kanske grön?

Vad exakt är skillnaden mellan en kruka och en vas?

Beskriv fotosyntsen!


:P

Gott nytt år

Smaskig jul

Så var julafton borta igen. Jag julmyste en stund med Juice och Maksii på morgonen. Sen bar det av hemåt igen för att julfira med farsysterbror. Vi dödade inte varandra. Hurray för det (:

Den 26:e ska jag fira jul igen, med morthomazmormormorfar.

Jag fick en analog kamera i julklapp, så jag har inte några bilder att lägga upp typ xD

Nu är det jul. Så inom två månader borde jag kunna få köpa mig fina lilla dator.

Jag ska ta julbilder idag och imorgon. Samtidigt som jag äter pepparkaksdeg. Det är dagens uppgifter. I can live with that. :P


Smaskig jul i efterskott ^^*


julijulijulijuli jul


Zoo... I lördags var jag och julhandlade och julfikade med far min och syster min och bror min.

         
          Ännu en bild där syster nästan stryper bror

Idag var vi och handlade jag-är-bara-sugen-på-godis-godis.

         
          Syster attackerar bror... jag ser ett mönster

På vägen hem gjorde jag en snöängel. Vinterns första. Hurray!

             
          Julbelysning från huset brevid gjorde den alldeles julig och fin <3 xD

Nu har jag hjälpt systra att skriva rent sin läxa. Oj va fel där va. Styckesindelningen säger jag bara.

Imorgon ska jag och systra springa leta sista julklappen till bror. Vi ska också fika julfika. Mmmm. Och jag ska leta efter någon slags utstyrsel att eventuellt klä mig i på jul och nyår. Eller bara nyår. Jag vet inte. Jag vet inte ens vara jag ska göra på nyår. Sitter jag bara hemma och passar småpojkarna medan "de vuxna" (alltså sådana jag inte känner) firar, bryr jag mig nog inte så mycket om hur jag ser ut. Inte roligt endå då ju.

Jag dekorerade pepparkakshuset idag! finfint. Kvar är att sätta ihop det... Men det löser vi imorgon.

Dags att sova... Igen. Ska gå upp tidigttidigt imorgon. Natti.


De inte så försvunna vinterbilderna på kottarWhite christmas?

Det är illa när man faktiskt inte får lov att sitta vid datorn. Min älskade lilla storasyster säger att jag borde ha "dataförbud" för att jag inte städat mitt rum, så min far håller självklart med. Problemet är att jag liksom behöver ta många pauser när jag städar, annars får jag inget gjort. Faktiskt.

Lycklig som jag var, över att ha en kortläsare så att jag kan lägga upp helt nya bilder, kunde man kanske trott att jag skulle ha sett till att göra det också. Nejnej.Bild från i... lördags tror jag. "Tidigt" på morgonen.

Det är snö ute <3 Massor av snö <3 Underbart <3


Finally

Oj jag hör en skrikande syster. Familj familjfamiljfamiljfamiljFAMILJ!!! NU!! Det säger julen mig just nu. På gott och ont. Min syster ska sova en natt i vardagsrummet (utanför mitt rum), så hon insisterar på att jag ska gå och lägga mig NU trots att jag inte har den minsta lust att sova än... How to solve?Jullovet startat. Julmys i alingsås imorgon. Far ska köpa alla sina klappar imorgon. Jag ska fika och köpa té. Jag älskar den här datorn och dess kortläsare <3

Jaja godnatt dårå.

Mission for tomorrow: Unvik ordet inte en hel dag.


Roof on fire

Idag på väg hem från skolan såg jag något som fick mig att vilja ha en kamera med mig mer än någon annan gång någonsin tror jag. Självklart la jag ur kameran ur väskan igår.

Jag skulle vandra hemåt och jag fick syn på taket på en kant av mölndalsbro. Det såg ut som massa rök som flög bort i vinden. Rök som liksom trillade ner från taket men fångades upp i vinden och flög iväg högt upp. Det var snö <3 Fick stå och stirra på det en lång stund istället.

                                      

Sov tre timmar förra natten. Woho! Inte bra. Men efter hemkomst och några halvsovandes timmar framför TVn och en stor mugg varm, dock måttligt äcklig, varm choklad var jag ready for fight igen. Så nu ska vi göra två små läxor till innan dagens slut. Sedan får det nog räcka för i år. Kanske.

Jag tänker sova tidigt ikväll (innan tolv alltså) hoppas jag. Imorgon är det städning och packning som gäller. Ska hem till far min.
I'm hearing voices

Jag sitter och lyssnar på musik, med hörlurar på. Helt plötsligt är jag säker på att min mor har kommit ner för trappan för att skälla ut mig (måste egentligen lämna datorrum vid 23.00 på grund av lyhört ställe), men när jag ser mig omkring finns ingen där. Jag plockar tillbaka hörlurarna och fortsätter skriva på läxan min. Sedan händer det igen! Jag vänder mig om och ingen är där, igen.

Jag inser sedan att det är ljud i bakrunden av låten. Har inte hört den här låten på länge, och aldrig ordentligt utan bara på radio, så jag var inte beredd xD Jag blev skitskraj. "Oj, dags att börja sova duktigare", tänke jag. Blä, fy, usch, läskigt xD

Jag har haft fullt upp i många dagar nu. Är glad att jag fick sova lite i helgen för sömn lär det inte bli mycket av den här veckan. Tänkte som sagt bli färdig med alla mina läxor innan terminens slut, utan att jobba på jullovet. Wow, inte lätt. Jag ska bli bättre på att göra mina läxor i tid.

Ska stanna i skolan några timmar efter jag slutat imorgon och få lite gjort, sen är det hem igen och jobba lite till. tänkte planera in någon slags film eller serie också. Som paus, så att jag inte blir tokig. Jag skulle ge en hel del just nu för att ha en bärbar dator. Slippa sitta här... Men då kanske jag skulle somna istället? Det går inte för sig, har fortfarande ett prov att plugga till.

Jag är helt oförmögen att koncentrera mig på läxa om klockan inte är efter 00.00. Det är omöjligt. Så jag ska lära mig att spendera några nätter på läxor, några dagar innan nästa gång. Jag skulle ha lämnat in arbetet jag jobbar på nu (Blues, woho!) igår (15/12). Får bara hoppas på att läraren Annika inte är så petig.

Nattinatti
zzZZzZzzZzzZZZzzZzzz zZz Z z z

böäaiuoeaf

Usch och fy vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån!

Den här dagen har varit väldigt julig. Den har inte haft något alls med lucia att göra dock, förutom att syster min har luciat sig uppe i Eskilstuna. Imorgon börjar veckan igen och då är det dags att sätta igång med alla tråkiga saker som ska vara färdiga innan julafton. Jag ska göra mitt yttersta för att få klart de sista två bitarna av julklapparna. Sedan tror jag mig vara klar.

Idag bakade jag. That's pretty much it. Jag vaknade runt ett. Jag låg som förutspått och läste nästan hela natten. Det var en lång bok. Jag vill läsa den igen. Den var bra. Jag läste färdigt den på "morgonen" idag. Sedan gjorde jag mig iordning för att gå till affären, åt frukost-lunch-middag och gick iväg. Men det var lite för sent för att sätta igång med storbak så jag skippade lussebullarna. Kanske jag kan baka dem imorgon? Bakade i alla fall mumsiga chokladkolor, rischoklad och cornflakeschoklad idag. Det ska finnas ända fram till jul xD Inte troligt

Jag ska skriva klart blues-arbete till engelskalektion på tisdag. Så det ska hinnas med imorgon med. När slutar skolan? Inte är det väl denna veckan? :'( vart tog min tid vägen?

Bläääääääääääääääääääääääääääää nu ska jag packa klappar och sova.

Oj då

Det snöade i staden idag! <3 I love snow :D

Nu har jag varit duktig och inte ens nästan suttit vid datorn på ett par dagar, jag har läst istället. Läser Stephenie Meyer's The host. Den är bra, lite seg kanske. Man känner igen författarstilen en hel del. Man känner liksom igen språket, uttrycken och orden hon använder. Bra bok i alla fall. Och därför, har jag inte gjort mycket annat än bara läst de senaste dagarna. Den kommer nog att vara slut imorgon, om jag inte är allt för upptagen med julbak, julstädnig och julklappsinpackning.

Kom just på att det ju är meningen att jag ska skriva en läs-dagbok... (passar på att använda den här bokläsningen till skol-bokläsningen vi skulle göra. Bra att jag kommer på det när boken nästan är slut. Men det går väl att skriva efteråt antar jag.

Måste verkligen göra något slags läx-schema till de få dagarna innan jullovet börjar. Det hade varit härligt att få ha ett lov utan att ha en massa läxor som borde göras att tänka på. Så jag ska fråga runt efter en eventuell lista från alla lärare i de ämnen där jag missat en massa saker och verkligen försöka göra allt. 

Vet att jag har saker i båda medieämnen som måste göras. Ett prov på onsdag som ska pluggas till t.ex. Det är ett par saker i svenskan som jag missat, och... idrottsuppgiften ska skickas in.

Jag har tyska uppgifter som jag borde göra ifall jag vill ha högre betyg än G, vilket jag inte vet om jag orkar med. Det är jättkul att kunna andra språk men oerhört tråkigt att lära sig. Skulle kanske vara roligare att läsa japanska, men ville inte ge upp tyska nu när jag redan börjat på det.

Idag köpte jag ännu fler julklappar. En del passar riktigt bra, en del riktigt illa. Men det får bli bra som det är. Är i alla fall färdig med dem snart. Som varje år önskar jag att jag hade tusentals kronor att spendera på alla mina människor och mig själv. Det är så roligt att springa runt oh leta efter saker men så tråkigt när man inser att en av de där perfekta sakerna man hittat kommer att få bo kvar i affären tills någon annan köper dem, för att man inte har råd eller redan köpt massa bra saker till den personen. Den största fällan är att köpa något för ungefär hälften av summan man tänkt sig att köpa för till en person, och sedan bara hitta massa dyra saker som hade vart perfekta ifll man inte redan köpt upp en del av pengarna.

Babbelbabbelbabbel om ingenting. Vet knappt själv vad jag skriver. Det är dags att sova. Fast jag vet att jag kommer att läsa mer i boken först. It's not something I can control xD

Nightie night ^^*


Happy Julianuari

Hallo julkänslor!

Senast igår skulle jag gärna ha tackat nej till julen i år. Men idag har jag väl snubblat över någon julkänsla under julklappsinhandlingen. Kanske är det chailatten jag drack? Den svindyra jag-kan-göra-en-nästan-lika-god-hemma-chailatten...

Idag har jag i alla fall köpt julklappar till massa folk. Min pyssellåda har åkt fram och jag har till och med packat in ett par klappar. Julmusiken var på i hela fem minuter. Sökte på "christmas" på spotify, men Ashley Tisdale och Cascada var inte vad jag hade tänkt mig. xD

 


På lördag hoppas jag att jag är klar med nästan alla. Jag ska slå rekord i år. Jag brukar ha köpt klart alla klapparna bara ett par dagar innan julafton. Inte bra för hälsan.

Idag köpte jag ett vykort till mig själv för det var recept på lussebullar där på och det ska jag baka på söndag ^^* Jag älskar lussebullar!

Jag har tagit fina bilder idag och igår men jag har ingen kortläsare :'( Så de får vänta till den 18:e när jag åker hem till far min. Jag längtar tills det börjar snöa och jag får ta snöbilder med Maksii. Fast jag har inga vita kläder... Jag tror att det närmaste vita jag kan komma i min garderob är en svart/vitrandig tunika/T-shirt.

Nu ska jag gå och göra en macka innan jag fortsätter packa julklappar C:

Mikrofoner och en perfekt religion.

Nu kommer jag att gå och lägga mig för sent ikväll igen. Och jag har ändå inte ens försökt göra läxa idag. Blääää. Men jag har haft fullt upp hela dagen. Skola från 8.25 till typ 14.30. Den bajlånga dagen slutade med idrott (hade egentligen tyska också men det orkade jag inte med).

Sen var det snabbt hem och duscha och äta innan jag skulle iväg och lyssna på Fridays braiga och första musikgojs ever. De andra eleverna var inte lika braiga. Oj var jag bara ville springa fram och ställa in micken åt typ två av dem. När ni måste stå på tå för att nå micken kan det vara bra att kunna texten så att ni slippar kolla bort hela tiden och man inte hör er. Och hur smart är det att inte lära sig texten utantill? Och när man är med och håller i showen är det inte så viktigt att du ser, för det är ju för att publiken ska se som ni drog dit dem? Ja men ställ er då inte ivägen så att en tredjedel av folket inte såg... (morr) Fridays insats var duktig dock. Min Friday är ingen idiot, WIIE! (:


Nenne

Jag och Nenne pratade idag om lyckokakor... Hon hade öppnat en riktig sån en gång men minndes inte vad det stod.
I   - "Minns du inte vad det stod på lappen?"
Ne - "Nej, det var jättelängesedan"
I   -  "How could you forget!?"
Ne - "Du skulle säkert ha ramat in den"
I   - "Lätt att jag skulle! Jag skulle ha levt hela mitt liv efter dess budskap. Om det hade stått Keep up what you're doing and you will be fortunate, ja då hade jag levt den dagen i mitt liv om och om igen. Jag hade gått till skolan och lärt mig samma saker och ätit samma saker varje dag. Även om jag just den dagen ätit massa pizza och godis och andra onyttigheter. Jag hade betalat det priset för chansen till framgång. Och tänk om jag hade sovit värsta lite den natten, ja då hade jag fått göra det varje natt i resten av mitt liv."
Ne - "Tills du hade dött av utmattning."
I   - "Ja, jag hade dött som en trött och fet galning. Det är ju en perfekt religion! :D"

xD 

Natti


Give me sleep in a bottle please (:

Bläää på mig för att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid. Tänkte gå och lägga mig i alla fall 23.00 idag. Klockan är nu 23.48 och jag blev nyss klar med läxan. Man ser inte vad jag skrivit endå, eftersom min skrivare är riktigt jävla dålig. Nu är det i alla fall dags att gå lägga sig efter en speciellt jobbig dag med läxa, sömnbrist och brist på té. Imorgon vill jag komma i tid till skolan!

Natti natt

It's over!

Jag är äntligen klar med filmen. Allt är inlämnat. Det är över!

Så klart har vi ju mediefestivalen kvar att se fram emot, i maj, men det är långt kvar. Så nu ska jag hem och äta smultronmattor och sova igen nattens sömnbrist :D

Lägger kanske upp den på youtube. Eller, jag gör det. Men tänkte försäkra mig om att det är ok med alla innan jag visar den för folk, så att jag kan ta bort den om det behövs.

BAI


De förlorade höstbilderna

Tyckte det var tid att fixa mina höstbilder nu några månader efter de togs :P Detta är nog mina enda höstbilder. Jag älskar höst!


Färgexplosion från Eskilstuna.


Utanför Ö&B. Igen, från Eskilstuna.


Och så bild nummer sist, från Eskilstuna den me. Tror den dessutom togs på min stora systers 20:e födelsedag (min miniminiminiminililla syster, jag är yngst och störst och längst :P).


Hyperaktiv smärtad slöis

Jag har så föbannat ont i huvudet. Jag är helt seg och död. Maksii däremot, hon har inte sovit på för många timmar. Pratpratpratpratpratsångprat. xD

Idag har köpt lite julklapp till syster, bror och far. På onsdag fortsätter jakten. Tänkte ta mig till Ö&B först och sen hela centrum :)

Jag är dålig på att göra saker i tid.

Jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Maksii och jag ska dela lägenhet, det blir billigare så. Dessutom är det skojjigare att ha någon mer hemma. Och säkrare. Då blir man inte så rädd för läskiga saker. Det ska bli skoj. Då går jag på fotohögskola, hoppas jag. Hoppas kan man ju alltid (: Wiie

go jul

En heldag framför datorn

Sitter hemma hos Far min just nu och det hoppar runt en liten luddboll på golvet här. Är helt livrädd för att flytta på fötter och stolar för tänk om jag flyttar dem på luddbollen? Ajaj säger luddbollen då.

Jag kom hit till far redan vid 18.00 idag. Duktigt så in i helskotta med tanke på att jag brukar vara här vid 22.00 på fredagar :P Jag och mina medfilmgörare har färdigställt vårat mästerverk =) Filmen är klar! ^^* Wiie. Den är nästan 8 minuter lång. Och den tog många timmar att göra. Man förstår ju hur jävla mycket jobb det ligger bakom en film.

En minuts film tar i genomsnitt (ifall man inte stöter på några större problem) ungefär 3 timmar att göra. Det fick jag lära mig på filmlektionen. Wow vad timmar det tar att göra en film på 2 timmar. 360 timmar eller 15 dagar (om man jobbar dygnet runt utan pauser och inte stöter på några större problem. Skoj! Visst tog väl sagan om ringen filmerna jävla mycket mer tid än så? Då blir det dessutom en välgjord film.

                                        
                                        En inte så sammarbetsvillig pälsboll

Så nu har jag spenderat en hel skoldag (minus en tyska-timma) framför filmredigering och nu har jag spenderat ett antal timmar med fotoredigering. Hos pappa finns snabb(are) dator, photoshop och framför allt, kortläsare! Wihiii! =D Så nu kan jag ta många bilder denna helgen (:

För att fira detta kommer ytterligare två dagsfärska bilder (i och för sig är klockan över 00.00 så det stämmer endå inte men... jaja). Detta är dagens spårvagnskompis och en av medfilmgörarna, Nenne! C:

            

                                         
Beklagar Mr Scarydude i bakrunden. Va inte säker på om han ville vara med på bild (:


Nu är det dags att sova, igen. Irriterande när man måste avbryta vad man håller på med hela tiden. Tänk om man kunde sova en jävla massa på sommarlovet och liksom spara det i flaskor tills man behöver det och inte har tid att sova. Underbart (:

Jag ska upp tidigt imorgon. Jag ska vakna vid 9.00 och ringa och väcka en sötsak så att vi kan vara i staden tidigt. Jag måste läsa ut min bok innan imorgon, jag måste duscha och jag ska sova nu... Va mysigt att inte ha nog med tid. Visst älskar man det. Personligen tycker jag att det är det mysigaste som finns. Frätande stressbubblor som lägger sig i magen och halsen som liksom ryker på ett smärtsamt vis, det är min drog. 


                                                                 
                                                                  Sötsaken Maksii

GODNATT


Frostigt varmvatten, mysig frånvaro av dator

Råkade skriva lite mycket så jag försökte förena allt jag skrivit på ett måttligt förvirrande vis (rubriken).

Jag behöver en kortläsare så att jag slipper använda endast gamla bilder!


Från för många år sedan

Idag har varit en genomfrusen dag. Vaknade imorse och varmvattnet fungerade inte och det var kallt överallt. Jo, då ska det bytas panna mitt i vintern, för att den tog för mycket ström. Tänk på det tidigare då! Sitter här nu med raggsockar, varm tröja m.m. och ska snart gå och göra mer té. Blääää på kyla utan snö. Ge mig snö! Och O'boy så att kan kan få några sista muggar varm choklad innan nyår. Det är ju jobbigt att göra egen xP

Systra mi var en luciakandidat i Eskilstuna, hon vann inte. Surt. Men å andra sidan så har de andra fördelen att de känner massa folk där uppe som kan rösta på dem och liksom känner igen dem. Men systra är ju från staden Göteborg. Hon kommer hem i jul. Jag ska leta fin julklapp till henne så att hon kommer över sorgen från att inte blivit Eskilstuna lucia ^^* Jag tror hon är glad endå. Hon va lucia en gång när vi båda gick i samma kör.

Vi har fortfarande inte fått upp adventsljusstaken här hemma :O Jag har fina guldiga ljusstakar i mitt rum, men det första ljuset är inte tänt än. Jag ska nog gå och köpa en ny chokladkalender nu. Jag åt upp hela min den första december C: det var gott. Antingen det eller 24 chokladferarribilar... Nej, riktig kalender ska det vara!

På lördag ska jag handla julklappar! Tror att jag tjatat om det ett bra tag nu. Men det ska bli så mysigt. Jag tycker om att köpa presenter. Och roligast är det när man får köpa till alla på en gång. Annars brukar man gå gå och leta födelsedagspresent till en av sina människor och hitta saker till alla, förutom rätt människa.

En till upprepning :P
Efter jul ska jag adoptera Ruben! Dock blir det nog inte på mellandagsrean, men vi får hoppas att priset har hunnit gå ner lite endå. Med laptop-sleeve (eller hur det nu stavas) och utan försäkring kostar den 3 669 tror jag. Det är ju billigt, men ändå lite mycket för en mini. Försäkringen kostar nästan en tusenlapp extra, så den struntar vi nog i. Har ju i alla fall hemförsäkring som tydlligen ska täcka en del, men självrisken ligger på 1 500 tror jag. Jag får fundera på det där.
                                 

Byebye nu ska jag gå julkalendra mig.


Elak jävla morgon

Idag vaknade jag för sent igen. Jag missade en lektion, och hade hunnit men kommit lite för sent till den andra. Så minns jag att de ändrat reglerna på lektionerna med den läraren. Man får inte komma in ifall hon har genomgång och om man är 5-7 minuter sen. Jaha va bra, och efter den lektionen är det en håltimma. Vips så började jag klockan 12.00. Underbart.

Sen är det läxförhör i trafik som jag får läsa på lite till, men det gör vi på bussen sen.

Var det snö jag skådade utanför fönstret? Eller bara frost? Fint i alla fall (:

Jag fick reda på igår, att jag förmodligen kommer att kunna köpa min lilla dator ett kort tag efter jul :D Han ska heta Ruben tror jag, för han kan ju inte heta Ludvig för det heter fortfarande den röda, även om jag inte köper honom. Och Ruben likom påminner mig om röd, så att minnet av Ludvig lever kvar ^^*

Dags att gå på två lektioner och sen komma hem och göra tyska läxa. Skoj -_-


blablablablablablablablablablablablablabla hejdå


Borta! Snön me?

Idag har jag vart igång och gjort saker hela förbannade dagen. Så duktig jag har varit ^^*

Dagen började med ett för sent uppvaknande, och sedan frukost längst bak i fullsatt buss. Men jag tog té med mig i min lilla termosmugg. Jag älskar att dricka té på bussen. Det är så himla mysigt att sitta där och värma sig innan skolan börjar. Mysigast är det när det inte är mycket folk också, så man kan sprida ut sina saker på ett extra säte och när man slipper allt folk.

Sen var det lektion mellan 8.00-10.30 Lunch till 11.00 och sedan väntade sex timmars något flummigt redigerande av film. Inlämning på fredag klockan 17.00! Det är bara musiken och finslipning på eftertexten kvar nu. Och så ska slutrapport och reflektering och sådant skrivas till på måndag. Det känns bra nu. Det är en fin film. Hundratals människor ska titta på den på mediefestivalen. Wiie ^^* Ska se till så att Maksii, Sofa och Juice kommer med också. Så får dom rösta på oss. Det efterlängtade priset: en guldig pokal och biobiljetter xD Och så har jag varit i staden med ett fruset blåbär. Vi vandrade och köpte godis.

På lördag inleder jag julklappsinköpen Officiellt. Jag ska springa runt i massa fina affärer i heela göteborgsområdet i jakt på de billiga perfekta klapparna i de billiga affärerna lite längre bort. Ska övertala Maksii att komma med mig till Ö&B och kanske IKEA etc. Vi ska också titta på fint halsband som vi eventuellt ska köpa till varandra i julklapp.


Bild från Guldfynds hemsida

Det där är en ett år gammal (eller två?) bild min syster, kusin, bästis, bror, far, mor, fru, ex-fru, särbo, sambo (m.m.m.) Maksii och vår adoptivson Boris Fluméro. Vi har delad vårdnad.

Vädret ändrar på sig hela tiden. Be nu snällt till vädergudarna för mer snö. (instruktioner i ett inlägg längre ner). Jag ska göra det i alla fall. För imorgon (idag blir det ju) vill jag ha snö <3

Godnatt =D dags att plugga mer trafik


Du vet sådana dagar

Idag har det varit en sådan där dag, igen, när jag har varit helt pepp på att bara sätta igång och göra det jag ska. Men sedan försvinner det eftersom det är så mycket annat smått ivägen som också måste göras.

Jag har satt mig vid datorn tre gånger innan idag, och vetat precis vad jag ska skriva om. Jag har under hela dagen velat läsa en artikel i metro som jag tog med mig när jag gick av bussen. Den ligger prydligt ihoprullad i mitt oprydliga rum. Imorgon ska jag ha en sådan där dag när jag bara gör en massa saker.

Önskar jag hade en té-görare i mitt skåp i skolan (och en blåsa av stål) så att jag kan dricka té hela dagarna så att jag orkar med att komma ikapp igen. Nu ska jag läsa i en bok som ska lämnas in om några dagar (annars får jag betala 300:- för den). Jag ska bli bättre på att lämna tillbaka böcker också. jag ska bli bättre på mycket.

Nu, för att detta inte ska bli ett alltför deprimerande inlägg kommer en bild (:


Guten nacht ^^*RSS 2.0