anledning till människans ondska:


Människor... Män i skor... Det hör man ju på namnet att det är så det ska vara. Men sedan urminnes tider har människan varit korkad och helt tömd på allt vett i sådan stor utsträckning att vi idag inte vet vad som hindrade deras skallar att kollapsa, då de var helt tomma på allt utom en liten hög klegg i samma storlek som en ungefär puttekula som elakt slängdes runt där inne. Många människors klegg försvann helt, för det ramlade helt enkelt ut ur örat på dem.

Till slut, när klegget växt till sig och hoppets låga tändes för rasen människan, ja då kom de på det här med skorna. De konstruerade något som de tyckte liknade en sko. Idag vet man bara att det måste ha varit en extremt ful sak, och man förvånas helt enkelt över hur mycket de lyckades förstöra genom en så liten idé. Det var något de satte på huvudet helt enkelt. Det var förmodligen gjort av lera och täckte öron och huvud, så att alla tankeverksamheter överhettas och genast stoppas och så att om de inte verkligen försökte, kunde de inte höra något alls.

Till att börja med var det just män som bar denna konstruktion, vilket ju förklarar varför kvinnor verkar vara snäppet mer intelligenta... i många fall. Men sedan fick kvinnorna också ha på sig den och så levde de i många år.

Klegget kunde inte växa mer där inne, det var för varmt och det smälte till en sörja som bubblade upp och till slut täckte hela insidan av skallen. Då kunde man plötsligt tänka nog för att kunna hantera egoism, och man fattade ju att de där skorna egentligen var fula. Så man började ta av sig skorna, men skadan var redan gjord. De hade gått omkring med skorna alldeles för länge och deras hjärnors planerade tillväxt hade stoppats och människan hade aldrig riktigt lärt sig att lyssna.

Idag består hjärnan av mer än 80% fett. För att fylla upp kleggets luftbubblor. Man använder bara 10% av sin hjärnkapacitet, för att resten av kapaciteten som skulle funnits lyckades inte växa till sig.

Man lyssnar inte på varandra och man förstör flitigt sig själva och allting runtomkring sig.

Även idag vet alla människor innerst inne att det är dem själva som förstört och fortsätter förstöra för sig. Detta, blandat med att de konstant går i alldeles för små och obekväma skor för att hedra minnet av den första skon (fast de har flyttat ner skorna från huvudet för att de inte skulle se riktigt så fula ut), gör att de konstant är sura och gnälliga och inte minst egoistiska.


Kopierat från ett mail till Blueberry ^^*

Kommentarer

This is where you comment:

Your name:
Remember me?

Your E-mail: (For my eyes only)

Your blog (or webpage):

Your comment:

Trackback
RSS 2.0