Finn fem fem

Jag skulle skriva en miljöbeskrivning utan adjektiv eller adverb. Men jag lyckades inte riktigt. Hittar du felen? :P

Han vågade sig upp för trappan, trots att träet protesterade under hans fötter. Han vände till höger och gick in i ett rum, men stannade när han hörde glas under skorna. Ett av fönstren låg nu i skärvor. Vinden hade sagt sitt och den forna ordningen låg utspridd över golvet. Spindelväv täckte taket och han såg hur tapeterna var på väg att lämna väggarna. Det som en gång hade varit fotografier var nu skuggor av de minnen de en gång höll.


Happipill

Uppgiften var att gestalta lycka utan att skriva "jag känner..." eller ordet "lycka" med synonymer (eller liknande).

 

Hon låg i gräset och tittade på molnen som flög förbi. Hon ville hoppa, springa, skutta, skrika och bubbla. Allt på en gång. Allt tycktes vara så ljust. Färgerna extra färgglada. Träden dansade i vinden och löven sjöng susande med till musiken i hennes huvud.Ny kategori!

Nu när jag går på en skrivarlinje tänkte jag att jag behövde en kategori att lägga upp texter i. I brist på bättre idéer fick den heta skriverier :P

Du hittar den här.

Oredigerat

Medan jag ändå sitter här utan photoshop tänkte jag lägga upp två bilder som blev coola, även utan redigering ^^*
bilder

Nu har jag äntligen hittat till en dator vars Internet fungerar! Så jag tänkte lägga upp lite bilder. Äntligen :P (Texten hamnar lite fel på ett ställe, fattar inte vrf.)

Här är skolan! En något sne, men tjusig byggnad med ett fantastiskt mysigt bibliotek.

Matsalen, här serveras magisk mat.

Här är en av de tre byggnader man kan bo i. Här finns rum, en dammsugare, en TV, men ingen ugn. 
Och det här är mitt beiga rum ^^*

Som egentligen inte blev så beige. Här är det städat, det är det bara nästan nu :P

Och här... är den berömda svampen jag fick höra så mycket om i flera dagar. Det stod en svamp, på en stubbe, i skogen. Den här svampen (och Frida som berättade om den) fick mig att börja ta morgonpromenader innan frukost. Behöver jag säga mer?


Tärna

Nemen oj va inlägg det har trillat in under hela sommaren... Kan det ha varit tre kanske? Hur som helst är jag framme nu. Sommaren och dess underbara slappande är över och jag har flyttat iväg till Sala. Så nu bor jag på en vacker old-lookin' skola som är gul.

Här finns på tok för lite backar. Världen är mer platt här uppe. Men skogen är ack så vacker. Den består av många höga smala träd och mängder av mossa. Det är inte så mycket buskar runt omkring så man ser marken en bra bit in i skogen. Färgerna är också annorlunda, ljusare på något vis. Och i stället för det massivt mörkgröna och bruna är det skiftningar i växtligheten här.

Förutom träd finns det t.ex. ett gym här, och en pool, och en trevlig gympasal med basketbollar. Poolen är varm. Så innan jag flyttar härifrån ska jag bli varm, vacker och vältränad. Det lovade jag redan första dagen när jag gick runt på skolan med syster och mor.

Jag har lite problem med att lägga upp bilder just nu. Kasst Internet låter mig inte lägga upp bilder oredigerade för de är för stora, och jag har inget photoshop >.< Men jag jobbar på det. Jag fårväl sätta mig vid en av skolans datorer och hoppas att photoshop finns.

Jag ska lägga upp lite texter också, när jag får lite mer än övningsuppgifter ^^*

Where does time go?

Ungefär nu är min slut. Allt som skulle göras ska vara gjort imorgon. Jag ska vara lagom packad och redo att sätta mig på tåget i fullständigt lugn, nöjd med allt jag åstadkommit. Let's see how that works out. I think... no.

 

Jag har inte ens nästan haft nog med tid att träffa folk på. När jobbet var över hade jag blott två veckor över till packning etc. Två jävla veckor. Två veckor går fort när allt kommer omkring. Det visste inte jag förr i tiden, nu vet jag det tror jag :P

 

Jag säger bara; Goodbyes are no fun.


Konfunderade bananlådor

Ja det går ju an att sitta där och bestämma att man ska flytta iväg långt bort, inte lika lätt att göra det. Alla kläder ska rensas och tvättas. Alla elektroniska apparater och dess tillbehör ska hittas och organiseras. Allt som ska göras, ska göras. Allt som ska köpas, ska köpas. Samtidigt som man bara vill spendera all tid med vänner och familj.

Och så finns det ju en massa frågor som ska finnas svar till. När måste jag betala min första hyra? Kommer jag att ha hunnit få pengar eller blir det ett problem? Inackorderingstillägg ska ansökas om. Kommer jag ha tid att plugga japanska på distans samtidigt? Vart lämnar jag in min kamera på rengöring? Kommer allt jag vill ha med få plats i bilen? Vart finns närmaste postkontor? Finns det skopunkten i Sala?

You get the picture? I'm confused.

Men allt lär väl lösa sig på ett eller annat sätt. Det gäller bara att göra så mycket som möjligt och fråga å mycket som möjligt, innan flyttlasset avgår. Jag ser hur som helst fram emot ögonblicket när allt är klart och jag kan andas ut i mitt nya beiga rum.

Vart kan jag hitta en sån röd väska? GimmeGimme!This too shall pass


Min Sommarstad


I lördags åkte jag, far, syster och bror iväg till Varberg för att hälsa på.

Jag åt den godaste räkmacka jag ätit någonsin (den hade inte ens majonäs på sig).

I found the gate to heaven!

Två personer som hade ett jättefint litet hus uppe vid Varbergs fästning.

Efter att ha promenerat runt lite tog vi oss till stranden och den underbara sanden <3

Vi köpte kalla drickor och badade i stora vågor.

Syster ritade bror i sanden. Bror äter chips. Se?

Syster lyckades fastna på bild trots allt. Syster har en inbyggd reflex som får henne att se ut så där så fort man riktar en kamera mot henne. Hon är the master av knäppa miner.

Dagen avslutades med en fantastisk solnedgång och pizza på Solviken <3

Saga

Idag ska jag vara vakt åt Saga-bus. Idag och flera dagar framåt. Will she live?

Detta är en underbart sur Saga. Hon hade kanske tröttnat på mig :P

Saga-bus busar och leker. Det är vad hon gör bäst ^^*

F5

Vi tycker om F5 knappen, för när designen gärna stannar på den gamla, så kan vi trycka på F5 för att den nya designen ska ploppa upp.

Apropå det, så håller jag sakta men säkert på med någon slags meny som ska hamna här istället för tidningen högst upp jämt. Den ska få hamna som en knapp i menyn istället. Är inte riktigt redo att ta bort den helt än :P

Andningssvårigheter

Det börjar sjunka in mer och mer nu att det bara är två veckor kvar tills jag flyttar. And it terrifies me just a little. Har så mycket folk att träffa, så mycket att packa. Tänk om jag glömmer något?

Imorgon (idag iofs, för klockan är över 00.00) är det hur som helst sista dagen på jobbet. 4 veckor har hunnit försvinna ut i ingenstans. Tiden går för fort </3

Idag var jag iväg och köpte lite saker som jag inte egentligen behöver, men ju vill ha :P T.ex. en 20 tums dataskärm, en extern hårddisk, högtalare till dator, tangentbord, mus, plattång m.m. Alltsammans köpt främst för att de är snygga, snarare än för att de fungerar bäst :P

Eftersom det är tradition på jobbet att de som går på semester tar med sig någon fika till alla andra, så igår bakade jag sockerkaka i långpanna, med finhackad choklad och hallonmos. Receptet hittar du här.

Oh well, dags att sova. NATTINATT!

RSS 2.0