Change ahead

Insåg att det är ett par saker jag glömt att berätta :P

Jag sitter här och stör mig på hur bloggen ser ut, och jag kommer förhoppningsvis att ändra ett par småsaker innan sommaren är över. Jag kommer nämligen bli bättre på att blogga efter sommaren, det är jag säker på. Jag flyttar nämligen till Sala den 18:e augusti!! :D Jag kom in på en folkhögskola där och ska läsa skrivarlinje ett år. Ska bo på internat <3 I ett rum som är brun-beige med gula väggar.

I am so excited! Jag är just nu i processen att packa, skriva listor och planera in hejdå-möten med alla människor. Det är ju både bra och dåligt >.<

Förutom det så jobbar jag, på arbetsförmedlingen xD Jag gick dit för att få ett jobb, och fick ett jobb där, nästan med en gång. Helt stört, men jätteroligt! Så nu är jag inne på min tredje vecka av fyra.

Jag känner att detta blev lite rörigt, men det får va. Main point; jag ska flytta om mindre än en månad!

Glass of bubbles <3


Nej tack

Jag loggar in på min blogg, ser att jag fått kommentarer, och blir glad. De säger t.ex. att jag har en fin blogg, snygg design och att det "märks att du gillar att blogga". Men lite konstigt, tänkte jag, eftersom jag knappt skrivit något på mycket länge.

Menmen, jag klickar för att gå in på personen i frågas blogg för att svara tack, ev. titta runt lite. Men jag finner att jag är inne på en sida för gravidförsäkringar, djurförsäkringar eller sms-lån.

WTF-moment xD

 

Jag är inte intresserad av typ reklam-kommentarer. If I get even one more. I will hunt that person down.


Regn <3


Det är något speciellt med regn som får mig att älska det. Det påminner mig om allt det mysiga med hösten och vintern. Man får ta en paus från sommaren, hettan, pollen och bara sätta sig med en saknad kopp varmt té att värma händerna på. Det ultimata är att sitta ute under tak utrustad med en filt, en stor kopp té och en tjock bra bok och bara lyssna på regnet som smattrar. Ännu bättre är det om det åskar också. Det låter så underbart, det luktar så underbart och man blir så lugn och avslappnad av det.

Men eftersom jag varken har tak utomhus, en bra bok, eller tid för den delen, just idag just här nöjde jag mig med en liten promenad. Jag slängde på mig regnjackan, mina nya söta prickiga stövlar och ett par hörlurar med regnvänlig musik och tog mig ut och plaskade i samtliga vattenpölar på vägen <3

Lila

Tar en bild på solnedgången precis på detta stället minst en gång om året ^^* I år blev den lila.RSS 2.0