moon


Frozen Cheesecake

Jag och systra mi bestämde oss för att vi behövde en slappdag ^^* Skoluppgifter och foton kan vänta till imorgon. Så vi sov länge och bakade sedan cheesecake (find the recepie here). Den blev dock dock lite tjockare än väntat, så den kommer bara kanske att vara frusen ikväll :P

Jag tycker i allmänhet inte om ost, och så smakade jag på en cheesecake som smakade väldigt knäppt för länge sen, så jag har hållt mig undan cheesecake fram till nu. Jag smakade igen, and it was tasty. Receptet ovan smakade tydligen ganska lite ost dessutom (enligt syster).

Jag ska göra blåbärssås till ikväll och bara hoppas att kakan är frusen nog ^^* Oishii~!

Apropå bakning, jag behöver göra om både Baktanken och denna bloggen. Baktanken ska få en enkel ljusblå rutig design, och den här ska få en aning somrigare. Och så ska jag göra en design till syster också... men hon vet inte vad hon vill ha, samtidigt som hon inte godkänner några av mina förslag :P I'll try again though!

Nu ska jag spela Sims 3! :D

E-tuna

Bilder från Syster-besök! Jag tog en paus från smyckes-bilder. Börjar misstänka att jag kaanske är förskyld istället för bara allergisk, eftersom det liksom inte blir bättre inomhus :P Jag är en seeg powhni.


Visen, i PC-salen på hennes skola ^^*

Ikki, Visen's sambo.

Visen's hjärtformade frukostflingor (müsli me).

Visen, som äter sina flingor.
(My creativity is endless :P)


Shigoto ^^*

Jag börjar bli så smått irriterad på pollen nu. Det är verkligen inte det mysigaste jag vet.

För tillfället sitter jag i en datsal i Eskilstuna. Skolan är slut för mig, men inte riktigt för syster, så jag passar på att redigera smyckesbilder på en häftig Mac-dator på hennes skola. Här kombinerar jag jobb, undvika utomhus, pianospelande och... ah, hangin' with ma sistah :P

Fast pollen har lagt in en slowmotion växel på mig (somehow). I think I need an ice cream to speed things up. That's a plan!

Here's a picture I edited just 'cause it's fun ^^*

 


Wihooo ^^*

Idag tar jag studenten!


balen

För nästan en vecka sen hade jag bal ^^* Jag är sämst på att blogga just nu, men jag tänkte att jag i alla fall skulle lägga upp lite bilder från kvällen.

Nästan alla bilder är tagna med min mobilkamera (därav den crappy kvalitén och suddigheten).

Såhär såg jag ut. Jag älskar inte denna bilden, men det är den enda bilden där hela jag syns, som ser någorlunda vettig ut xD

Nenne, Hana, Kage-sama, Jag

 

Mor lyckades inte få en bild där vi alla samtidigt var fokuserade på uppgiften (att modella, I guess). Så jag tog helt enkelt den bilden som såg skojigast ut. Älska paraplyet på soptunnan xD Jag ska försöka jaga en bättre bild från någon av de andra kamerorna som användes.


Här spenderades större delen av kvällen. Vi befann oss i en byggnad ute i vattnet med utsikt över det regniga havet (vädret kunde vart bättre). De som satt vid detta bord med mig var:

Nennifer ^^*

Kage-sama

Mike

Sarah

Madde

Och Hana!

Here is me ^^*

Maten blev godare ju senare det blev. Förrätten var väl sådär med sin mystiska skinka med tillhörande ruccola-sallad (stavas det så?). Det fanns dock väldigt gött bröd med örtsmör till. Huvudrätten (på bild ovan) var jättegod! Kyckling med olikfärgade grönsaker och annat grönt, med potatis till. Efterrätten bestod av kladdig kladdkaka (som alltid är gott) med bär och grädde. Jag åt massa jordgubbar! ^^* Till maten fick folket vin, men jag drack Sprite och Kage-sama drack Cola (:

Hana och Nenne, efter maten :P De kommer att älska att jag lade upp denna bilden (:

 

Allt som allt var balen skojjigare än väntat. Det var inte så mycket folk där, men det gjorde ingenting. Jädrar va man kände sig fin och alldeles uppiffad. Jag hade t.o.m. klackar på mig. Men alla andra hade högre klackar, så det gjorde inget! ^^* Haha, jag hade skitroligt. Nu längtar jag till studenten på tisdag!!


gult... osså blått

Igår var jag på studentmottagning (Maksii's) och idag ska jag på en till (Bluey's). Jag har dessutom spenderat förmiddagen med att cykla fram och tillbaka till Lerums gymnasies utspring. Jag åkte dit för att gratta Sandra och Jossa och eventuellt annat folk som jag såg, och jag gjorde det utan en enda förälders telefonnummer. Jag insåg sen att det kanske hade vart bra att ha xD

Jag stod ganska långt fram och tog en hel drös av bilder, men när det började bli dags för dem att springa iväg och leta efter sina familjer fick jag lite panik. Jag hittade Jossis familj och skrek i ren glädje, utan att tänka; "JOSSAS FAMIILJ!" :D

Sandra hittade jag dock inte :P Hon får få sina blommor någon annan gång xD

Lägger upp bilder senare ^^*

RSS 2.0