Örhängen :3

Jag har satt igång med lite pyssel sen jag kom hem. Jag har börjat göra smycken :) Eller jag gör ju dem inte. Men jag sätter ihop de delar jag vill ha som jag vill ha dem. Jag har äntligen armband som inte är typ för små (breda handleder har jag). Jag har också ett sånt där örhänge som har en kedja upp till ett högre hål. Ett sånt det sitter en earcuff på om man köper dem, men jag har ju ett hål där så det behövs ju nte :P
 
Jaja, de första örhängena jag satte ihop var till Louie, bara för att de såg ut som Louie-örhängen. Bild på mitt kedjeörhänge och Louies örhängen nedan.
 

Sommar genom systers Iphone

När syster sätter lås på sin telefon är det jag kommer åt kameran. Jag visar mitt missnöje i sura-miner-bilder. Snart är lösenordet mitt. Just you wait.
Efter typ en vecka hos PH i Kalmar åkte familjen till Öland och jag hängde på. Första kvällen ville syster gå ner till havet. På bilden nedan tar hon egentligen kort på en solnedgång. Men jag började posera och vifta med håret. What was she to do? :P
Vattnet var kallt så syster bestämde sig för att bada nästa morgon, midsommarmorgonen. Jag stannade på torra land och hälsade på barfotastranden.
Syster står i bikini i kall morgonvind innan frukost och ångrar sig nästan. MEN hon trippade ut till knähöjd och doppade sig. Knäppisen,
Förutom oss och släkten fanns släktens vänner.  En av dem var en mycket liten människa på snart 2 år. Vi kom mycket bra överens.
STUDSMMATTA!
Aha... De tog kort på mig. Hm...
Nu är jag hemma igen. Nyklippt också. Kortare än någonsin tror jag. Men familjen har råkat ut för kräksjuka. Så nu sitter jag fast i en lägenhet med en kräksjuk person, väntar 48 timmar och hoppas att jag inte uppvisar symptom jag med. Men jag har sovit ett par nätter i samma rum som människan. Det ser mörkt ut. Brors sjukdom har kommit och passerat. Han har sanerats och flyttats till den smittfria zonen hos mor. Snart syster med. Och jag, om inte jag eller far blir sjuka. Så kanske jag kan fortsätta med mitt liv. Håll tummarna!

MUSE i Stockholm


Muse släpper ett nytt album, The 2nd law och kommer till sverige igen på turné! Både Malmö och Stockholm denna gången. ^^* Köper min biljett typ imorgon. Ska definitivt ha en ståplats denna gången.

Wiiie! :D


Visual baking: Vaniljtårta :P

Idag var det brors skolavslutning. Det är tradition för skolan att tårtkalas (min gamla grundskola btw). Så jag tog chansen och gjorde ett litet tårt-experiment, eftersom jag aldrig riktigt bakat en tårta innan. Det har blivit kladdkaketårtor, och de räknas faktiskt inte riktigt.Jag använde det här receptet på sockerkaka, och lekte runt med blå och röd karamellfärg. Till fyllniningen (det mintgröna :P) använde jag en färdig påse med tårtmousse i vaniljsmak. ^^*

Experiment, done! Nästa gång är det på riktigt.
Fullt upp

Imorgon (eller idag blir det ju), är det rekryteringsträff för ett cafejobb. Om det går fort hinner jag i till till Freenys utspring. Tänk att det gått ett år sen rollerna var omvända! :O Sen på kvällen är det studentmottagning.

Sent på tisdag kväll eller tidigt onsdag morgon är det dags att skapa picknick-mat (och lemonad såklart) för på onsdag är det symfoniorkester i slottsskogen vid 14 (om jag minns rätt), och sedan picknickfestival på apslätten, kanske hisingen.

torsdag ska jag upp ännu tidigare för att kunna dricka morgonkaffe på Maksii's jobb innan jag hälsar på min far, åker hem till mor med bror och sedan åker till Borås och pärlorna.

fredag ska jag följa med bror till nån spelning han ville gå på.

lördag är det examensfirande med ännu en picknick i botaniska så då ska kameran packas i picknickkorgen bredvid lemonaden ^^*

-

Detta inlägg fungerade kanske mer som ett sät för mig att organisera tankarna än något annat. Men den funktionen fyllde det i alla fall. Jag ska försöka ha med mig min kamera lite oftare! ^^* Dags att sova så jag ser pigg ut på rekryteringsträff imorgon. Wish me luck!

RSS 2.0