Och så känslan av att ha glömt hälften

Det är så mycket surr och snurr i mitt huvud just nu. För ett tag sen sökte jag utbildningar men min plan var egentligen att jobba så jag sökte mest för sökandets skull. Jag slängde med utbildningar med intressanta namn från hela Sverige utan att egentligen läsa på mer om dem.
 
Nu, för snart en vecka sedan var jag ledig. Jag fick reda på att jag var antagen till en utbildning ungefär samtidigt som jag fick reda på att min morfar var riktigt sjuk. Jag läste på lite om utbildningen som verkade läskigt intressant. Jag fick reda på hur det var med morfar. Jag var ledig, och promenerade alltså lugnt runt i solen samtidigt som allt kändes väldigt overkligt. Det ena passade inte ihop med det andra och alltså svävade jag runt i mitten utan att veta vad jag skulle tro på.
 
Nu vet jag att morfar mår bättre så jag har kikat mer på den där utbildningen. Och ju mer jag kikar desto bättre verkar det. Förutom, såklart, att den inte ligger i Göteborg. Universum vill att jag ska spendera de kommande 3-5 åren i jävla Norrköping. Så då måste jag ju söka boende där, ta reda på vad som finns, vart jag kan köpa och sen framkalla filmrullar, hur långt det är och hur mycket det kostar att besöka alla människor jag vill besöka. Eftersom det är en medieutbildning så behöver jag en bättre dator, så jag spenderar massvis med tid på att ta reda på vilken som är bäst och snyggast.

Detta samtidigt som jag jobbar typ 13 timmar om dagen. Och så har jag glömt av att göra saker som släpar efter mig. Surr och snurr. Använder kaoset för att distrahera mig själv. Från kaoset?

Egentligen har jag bestämt mig för att flytta iväg och utbilda mig. För att om utbildningen verkar bra så får resten komma efter. Men eftersom jag växt upp på göteborgsluft kommer det bli lite svårare att andas där borta i norr.

The amazing toilet cleaning wipes.

Visst har jag levt länge utan saker som lösgodis men just nu står även el och toalett på listan över sällsynt lyxiga saker. Har just fått mitt nya rum på Fårö som jag fick skrubba rent mellan dagens arbetspass. Jag hann till och med åka och handla. Så nu sitter jag här med lösgodis, filmjölk, nutella, bröd, el, internet och lampa. Mitt rum har fyra väggar och en riktig dörr som man kan stänga så att det blir varmt om natten. Visst är det fantastiskt? Nästa vecka kanske jag också får dusch och toalett ganska nära rummet i stället för den som är ganska långt bort.
 
Vi fick också ny städutrustning idag. Imorgon ska jag städa toaletter med de nya fantastiska cleaning wipes som man kan torka av med och sen kasta. Jag ska spraya med den nya super-effective-no-bacteria-sprayen på samtliga ytor och mina rum ska vara glänsande rena. Idag är en bra dag.
 
Jag har alltså åkt iväg för att sommarjobba i år igen. Städar rum på mornarna och är med och slutstädar köket på kvällarna. Det är vackert, men mina händer är sådär nedbrutna som bara händer som diskar mycker blir. Speciellt om man skrubbar köksbänkar med klorin utan att använda handskar. Ska bli bättre på det där imorgon. Närmsta affär ligger typ 6 kilometer bort och jag har ingen cykel. Men idag fick jag låna. Så nu ska jag äta lösgodis och nutellamacka. Viktig information.
 
Nä för att sammanfatta. Jag blir inte ofta så lycklig över saker som el, ljus och cleaning wipes. Men idag är jag det. Tjoho!

RSS 2.0