dagens bekymmer beskrivs ytterst kortfattat

Usch då. Behöver städa mitt rum. Blev tillsagd av snubbarna på Samsung support att göra en TOTAL återställning av min lilla Ruben. Alltså: allt, alla inställningar, ALLT, försvinner från dator... IGEN. Så det är väl bara att börja om. Har alltså inte mycket tid att skriva idag. Faktiskt inte imorgon heller för då kommer Fika Family hit. Men på lördag lovar jag att bli bättre på att blogga igen efter en veckas slarv. Jag som var så duktig där ett tag :P

Det är så synd att man aldrig har tid när man väl kommer på saker att skriva.

Tänkte lägga upp en bild me, men den behövdes fixas till och det hinner inte jag :) Fixar den väl på lördag då.

Bai och god natt ^^*

vårtecken, tänder och Nenne

Här är bland annat bilderna jag valde att ha med till utställningen. Visst, det är ganska söta bilder, men i fortsättningen ska jag lägga ner ite tid på bilder när jag ska ställa ut dem. Dessa blev jag inte alls nöjd med faktiskt. Jag kan tänka mig att mina bilder kommer att se ut som tusentals andra bilder. Det är liksom inget man inte sett förut xD

 

Ett hav av vårblommor

 

En lite för redigerad version av en maskrosbildRosa tulpanerBild på Nenne som jag tyckte va fin men som inte riktigt passade så bra in på temat och alltså inte fick vara med.


And that's about it for now. Sitter just nu i väntan på tandläkare och har glömt min bettskena. Jättesmart av mig, verkligen. Så dags att gå ut och möta mamma som har den med sig nu :)

irritationsframkallande

Idag när jag satt på tåget hörde jag ett högt pip som sådär halvt drev mig till vansinne. Det roliga är att vuxna människor (de som kollar om tågen är ok, etc.) ju ofta inte kan höra de där höga genomträngande tjuten. Så var det nu är som orsakar pipet där och i andra tåg lär ju inte bli lagat eller fixat. Det är bara att greppa tag i allt vett man ha kvar och inte släppa för en sekund. Det är den enda chansen man har att inte bli sinnesjuk under tågresan.

Ifall någon undrat vart fan jag hållit hus kan jag berätta att jag varit hjälpledare på konfirmationsläger i helgen. Tänkte berätta detta innan jag åkte men torsdagen var så full med diverse andra viktiga saker att blogga hamnade ganska långt ner på prioriteringslistan, strax efter chokladinköp, plugg till nationella provet i svenska och packning till läger.

Apropå prov; Jag skrev uppsats i fredags. En 10 sidors (sida som i sida med väldigt feta rader som lätt rymmer två vanliga rader) uppsats som tog 5 timmar att få klar. Fem jävla timmar! Men jag tror det gick ganska bra. Jag hoppas på VG. MVG får den nog inte. Jag kom på ett par förbättringar jag kunnat göra efter jag kommit ut ur skolan. Som alltid.

Idag hade jag muntliga nationella i engelska, jag pratade med Hana. Vi fick MVG- båda två ^^* Jag har MVG i engelska, men de muntliga proven går aldrig riktigt bra. Min röst darrar som av ren princip, och det gör mig lite stammig och jag upprepar saker på ett lite fult vis. Förra året låg jag på VG i muntliga nationella, så jag är nöjd :D

Jag ska för övrigt ställa ut bilder i en kyrka i Lerums kommun :P Dock har jag inte riktigt några bra bilder att ställa ut, så jag har stressletat och stressfotat lite hela dagen. Det ska bli 4 bilder. Temat är vårtecken.

Så eftersom jag redigerar lite fina bilder idag planerar jag lägga upp några här idag eller imorgon.

Mina ben skakar fortfarande efter träning idag. Nästa måndag ska jag dock inte träna igen, det får bli på torsdag, för jag ska ha min första körlektion imorgon
!

en duktig dag

Idag har jag varit så där duktig igen. Sådär läskigt duktig. Först gick jag runt i skolan med en tia i plånboken hela dagen och köpte inte den där stora smaskiga kakan. Och sen tränade jag. Andra måndagen på raken nu! :D Och nästa måndag är det dags igen.

Jag har inte lyckats helt med att hålla mig borta från godis idag dock. Köpte 5,- lösgodis när jag skulle köpa bubbelvatten, och mor hade köpt bullar så det vore ju oartigt att inte smaka på en xD

Apropå min mor och saker man äter, mor och TomTom sa att de hade hittat en halv mask i fiskpaketen. De sa det efter att jag hade ätit upp. Blääää. Jag får bara hoppas att de skojade med mig. Man vet aldrig med de två >.<

Oh well. Time to go. Jag ska försöka sträcka ut min mage så gott jag kan så att jag kanske slipper lika mycket träningsvärk denna veckan xD

Bai ^^*

Little mermaid

Älskar Sebeastians engelska! ^^*

 

Jag tittade på Lilla Sjöjungfrun 3 idag. Visste typ inte ens att den fanns. Den var faktiskt bra! :O Fast det var nog bra att jag inte sett filmerna på länge för jag har en känsla av att det var mycket som inte stämde överens med ettan. Till exempel Blunders attityd som är en helt annan. Mycket mer självsäker. Och visst spelar han inte musik en enda gång i ettan?

 

Det var några karaktärer med från ettan som man aldrig riktigt tänkt på, men som man lägger märke till sen när man ser ettan igen.


luddigt huvud

Efter en hel morgon och förmiddags slappande med massa film är det dags att göra lite läxa. Solen skiner och det ser varmt ut ute. Om inte monster-blåsten är kvar, men jag hoppas inte det.

Så jag tänker ta datorn och ett täcke och förflytta mig till utsidan och skriva ^^*

Det spelar ingen roll hur många gånger jag försöker skriva något intressant just nu, det går bara inte. Så jag lägger upp en bild istället xDEl Dorado

Citaten finns efter 2.00

"Apparently El Dorado is native for great big ROCK!?
Hey, but I'm feeling generous so you can have my share."

"You don't think that Cortez got here before us and..."

"And what? Taken all the really big rocks? That scoundrel!"

xD


min galne brors tummar

Ibland funderar man lite på om folk egentligen är galna. Min bror sitter i denna stund och leder ett krig mellan sina tummar som har ett surt respektive glatt ansikte ritat på sig... De sammarbetade en stund för att ta reda på vem det var som egentligen hade kastat ner den glada tummen från mount everest, och varför han hade kommit tillbaka igen.

Sen skaffade de sig varsin armé och smilisar ritades på resten av fingrarna. Man måste ju ha livvakter när man är i krig.

Maggans fantastiska morötter

Min syster sade att den här designen inte riktigt passade min image. Den passade inte riktigt TheParadox. Hon använde beskrivningen:

"Den här bloggen är fin. Som vilken annan trädgårdsblogg som helst med blommor och sånt. Den passar till Maggan på 45 år som ska berätta om sina nya morötter."

. . .

Jag ska hur som helst börja jobba på en ny design snarast.

planering inför sommaren

Nu har jag i ett flertal år haft en storslagen plan som jag bara längtat efter att få sätta i verket. Den enda anledningen till att jag nu vågar skriva den här är att den tidigare under dagen avslöjades. Så varför inte lika gärna passa på att skryta om mitt underbara mästerverk?

I flera år har jag undvikit solen, inte bara för att den är varm och... mordisk, utan för att åstakomma den blekhetsnivå som jag har idag. Undersökningar visar att jag idag ligger på samma ställe på blekfis-skalan som min syster.

Äntligen är det första målet nått och inget kan stoppa mig nu när allt satts i rullning.

Jag har satt folk på det här fallet både i Göteborg och i Eskilstuna där syster bor. När hon kommer hit över sommaren, tar vi henne, hugger av henne fötterna och byter ut dem mot mina.

Så tar jag alltså hennes fötter. Storlek 39.

Sen när såren från operationen läkt, kan jag äntligen köpa ♥själskorna♥ och diverse andra skor jag sorgset längtat efter i skoaffärerna. Alla de där vackra skapelserna i skohyllorna ska äntligen bli mina! Den här sommaren ska bli olik alla andra!

just a thought

Fredag igen. Visst är detta den heliga dagen där helgen börjar, men jag hittar inget bra med den förutom att man får gå och lägga sig lite senare.

Kanske en stor del av att jag inte gillar fredagar har att göra med att det är den dagen som är min "städdag". En sak som jag vet bidrag är min mor. Hon är så hysterisk på fredagar. Hon lyckas alltid få in på dåligt humör närhelst hon försöker.

En sak som jag inte står ut med är folk (vanligtvis min mor) som säger åt mig att jag kommer att misslyckas i livet. Att få höra upprepade gånger hur dålig jag är på allt och hur meningslöst mitt liv kommer vara när jag blir vuxen för olika anledningar hjälper inte mig det minsta. Dessutom är det naturligtvis inte nödvändigtvis sant. Jo, visst, om mina problem med att komma i tid etc. finns kvar när jag är vuxen, så är det inte så bra. Men å andra sidan har jag ett par år på mig att hitta en lösning. Inte alla är ansvarsfulla vuxna vid 17 års ålder.

Jag har mycket jag måste göra just nu. Komma ikapp med läxor, hålla ordning, hjälpa till hemma och komma ihåg att ha kul, för man är bara tonåring en gång. Allt detta blir lättare om man är på bra humör och hittar motivation. Så om människorna verkligen vill att jag ska lyckas kanske de inte borde vara så ivriga att tracka ner på mig.

morgontröttis

Jag vaknade för sent idag igen. Faktiskt så är jag jävligt trött på det här nu (haha ordvits :P). Jag har på senaste tiden märkt att jag vaknar senare och senare på morgonen. Och det är ju inte bra. Och då börjar jag försöka gå och lägga mig tidigare för att göra det lättare att vakna.

Vi tar denna veckan som exempel. Jag brukar komma i säng runt 00.00 annars. Så nu skulle jag börja gå och lägga mig 23.00. I måndags misslyckades jag, jag hade för mycket att fixa med. Men de senare kvällarna har jag försökt, verkligen. Jag har kommit i säng lite efter elva varje kväll (typ). Men det hjälper ju inte om jag ändå inte kan somna >.<

Jag bara känner mig så jävla dålig varje morgon när jag inser att klockan är en timme senare än den ska vara och att jag just vaknat. Men vad ska jag göra? Jag vaknar ju fan inte.

Det roliga är att min mor skäller på mig varje morgon, men vägrar fortfarande att det kanske är dags att prova med en ny väckarklocka, också liksom.

Hon säger att hon tänker tvinga mig flytta hem till pappa om jag inte sköter mig, men det verkar fortfarande vara viktigare för henne att jag städar mitt rum än gör mina läxor... Min mor är konstig.

Hur som helst ska jag iväg till skolan snart. Vill deffinitivt inte missa tyskan. IG-varningar är inga snälla saker xD Jag får väl prata med henne idag.

not to worry summer

Sådärja. En lite somrigare design. Är inte helt nöjd med den men det är väl bara att fixa till när jag kommer på vad det är som är fel xD

Not to worry though! Jag har sparat den andra stilmallen så att jag kan byta tillbaka sen om jag vill det ^^*

Har fortfarande lite finslipningar att syssla med nu. BaiBai. Natti :D

need for read

Ugh, när jag vandrade bort från biblioteket förut insåg jag surt att jag ju redan köpt glass, pepsi OCH lösgodis idag, så det var ingen bra idé att köpa mer glass. Lite snäll får jag väl vara mot min sorgset vacklande ekonomi.

Tänkte starta med att skriva CV och sånt nu. Men jag vet ju inte hur man gör typ >.< Vill bara skriva ett vanligt brev därr jag berättar lite om vad jag sysslat med i mitt liv. Det borde ju räcka när man bara söker extrajobb som student tycker man.

Blääää.

Jag vill inte göra läxa eller städa eller tvätta eller söka jobb. Jag vill lääsa!

Men som vanligt kommer ju vad som behöver göras före vad som vill göras. Blä. Tur att det är sommarlov snart.

JAG GÅR SNART I TREAN!!?!!! :O

Kage-Sama

Btw, om jag inte sagt det säger jag det nu:
Sofis blogg är klar. Med modigt samarbete lyckades vi med den enkla, dock eleganta, babyblå designen xD

Find it here :D

detta är en rubrik

Sitter nu på biblioteket efter att ofrivilligt ha dissat Nenne. Så det var lika bra att svänga förbi här och få lämnat de där böckerna. Passade på att reservera nummer två och tre i House of night-serien. De tar nog i alla fall ett par veckor på sig.

Jag  misstänker att jag inte kommer att få klart min Flash-animation i tid. Ändå har jag ju jobbat så mycket jag kunnat nästan. What else can I do? Jag är faktiskt på god väg att bli lite duktigare på att sköta mig i skolan och så. Det är bra, men tråkigt -__-'

Nu ska jag hem igen. Innan det ska jag först låna toaletten här på barnavdelningen (den man inte får låna om man inte är ett barn) och tvätta händerna. De här tangentbordet är något av ett mardröm för den något bacill-rädda mig. Sen ska jag köpa en glass för att jag har varit duktig. (Gjorde ju faktiskt läxor igår, jobbade kvar i skolan idag och planerar samma öde imorgon.)

Missions for when I come home:
 - Search for a job!!
 - Gör en mediekommunikationsuppgift (long word)
 - Skriva den förbannade bokloggen!
 - Något mer som jag just glömde av... äta mat?

Oh well, bai ^^*


I hate it when people who take up the whole sidewalk are walking like ugly, tired snails

Okej, träningsvärk så fort man skrattar eller rör på sig eller sitter stilla är ingen hit. Men som Nenne säger, det är ju i alla fall ett bevis på att träningen inte har varit helt förgäves :P

Idag läste jag ut Marked, och det är tur att det kommer många fler böcker, för det länns inte som om det har hänt något alls. Nästan som om den första boken bara förklarar hur allt ligger till och det "spännande" i slutet bara är där för dramaturgikurvans skull. Helt dåligt är det dock inte. Jag planerar läsa resten av böckerna me. De var lagom långa och lättlästa.

Funderar för övrigt på att kanske börja använda mig av kategorier... Fast då skulle jag ju bli tvungen att sortera in alla gamla inlägg? We'll see.

Mitt huvud började just göra ont igen, så jag ska gå och forsöka göra något åt detta innan jag sätter igång med min romananalys. Ska nog sätta mig vid stora gamla datorn vid namn Yngve. Jag brukar få mer gjort där. Och så tänkte jag spela ett tyska-spel jag lånade på biblioteket xD

Vilket påminner mig, jag måste dit och lämna böcker imorgon. Jag har 8 böcker hemma just nu, och ett par av dem är några dagar försenade. Det går inrte så bra att reservera nya böcker med för gamla böcker hemma.

Btw, min dator heter inte samma namn som min far (Yngve) för att min far också är en seg klump, utan för att när vi sökte efter babynamn på en såndär namnsida där man kan skriva in föräldrarnas namn så blev det Yngve. Vi sökte på mammanamn: Fujitsu, och pappanamn: Siemens (eller tvärtom). xD skoj.

Mission for tomorrow: Go to school, take some photos, learn some swedish, eat and then work my but off in Flash. Then go home, drop of some books and pick one up on my way home, and then do some more homework. Lovely -_-'

Well well. Datorn Yngve blev ledig nu. Time to go! ^^*

stuff done and to be done

Jag har bokat in 14 av 20 körlektioner nu ^^* Det känns sådär lagom bra och väldigt läskigt. De kommer dock inte än på ett par veckor, och det är bra. Jag känner för att lägga ner massa energi på mina läxor just nu. Bara få gjort allt. Så idag har jag läst nästan halva min bok till engelska-uppgiften. Jag får nog läst det mesta av den idag.

Jag läser Marked, av P.C. and Kristin Cast, som faktiskt är bättre väntat så här långt. Jag skulle inte läsa den på svenska dock. Det känns som om gränsen går där :P

Nu ska jag, eftersom det känns som om det varit lite glest med fina färgglade bilder på sistonde, lägga upp lite bilder från mitt och broshis universeum-besök i helgen. Dock tog batteriet slut precis i besökets början.

 

träning

Jag har faktiskt (believe it or not) varit och tränat idag! :O Visst blev jag halvt tvingad till det eftersom min axel gör ont och sjukgymnast är bra att ha då. Men ändå :P

Det var allt som allt inte så illa, förutom en övning som jag inte riktigt klarade av utan jag ramlade liksom ihop till en sorglig liten hög istället. Resten av övningarna var vanliga men mystiska sit-ups-grejer på olika vis ich dra i tunga saker som sitter fast i tunga saker om och om igen. Och så naturligtvis 10 minuter på träningscykel och 10 på crosstrainer.

Jag hade egentligen inget emot det förutom att jag inte riktigt klarar av att ha en person bredvid mig som ler och säger till mig att det jag gör egentligen inte är så jobbigt. Nehe? ok, men gör det själv då xD

Som tur är lämnade tränare-bruden mig ifred på cykeln och crosstrainern och räddade sig på så vis från att bli hatad av mig. Hon verkar faktiskt ganska hygglig. Ska dock minnas att ta med mp4 nästa gång så jag har något bättre än gamla hemska radio-låtar att lyssna på. Ska göra en passande spellista tror jag.

Anyway ska jag tillbaka nästa måndag me. Måndag, gymträning. Tisdag, skolidrott... Underbart xD ;_;

break fast!

Sitter just nu i soffan efter en riktig helgfrukost med smoothie, rostat bröd och massa frukt ^^*

Ville egentligen baka scones med det fick jag inte. Är faktiskt väldigt trött på att aldrig riktigt få göra vad jag vill för anledningar som "jag orkar inte just nu" och "du plockar aldrig undab efter dig" eftersom jag de senaste gångerna jag bakat något inte lämnat mer spår än lite smutsig disk i diskmaskinen. Och visst är det väl inte jobbigt för någon annan om jag ställer mig och bakar bröd när ingen annan är hemma?

Jag är mindre än ett år från 18 och kontrolleras fortfarande som en 10 åring. Hur ska det här gå? Jag bara längtar efter att få flytta hemifrån.

Hur som helst vill jag försöka göra frukost till en trevlig sak med smaskig mat de dagar jag har tid med det, eftersom frukost alla andra dagar bara är jobbigt och tar tid. Innan skolan slänger man ju bara i sig något för att inte dö av hunger innan lunch.

Så nu har jag tittat färdigt på filmen jag tittade på igår också. Efter spelkväll med människorna som bor här för andra kvällen i rad bestämde jag mig för att se på först Matilda och sen Sleeping with the enemy.

Jag älskar att ligga på ett täcke på golvet och titta på film till sent på natten :D Och att vakna sent (när man vill) nästa morgon så klart.

Dagens citat: "Djävulens listigaste drag: att lura världen att han inte finns."
sa Buzz i spelet Buzz igår xD

Idag ska tillägnas engelska och läsa. Så att jag får in två engelskauppgifter snart :P

BaiBai und guten morgen ^^*

cheerful planning

Jag har faktiskt bestämt mig för att börja fixa till lite på min egen blogg också. En lite somrigare men fortfarande väldigt enkel design. Still green. Fast jag sparar den gamla, så att jag kan byta tillbaka sen om jag känner för det :)

Idag (... igår) har jag haft en bra dag. Jag har gjort skolarbete, Jag har ätit läskigt god mat. Jag har gett present. Jag har ätit smarrig smetig chokladkaka som faktiskt inte är kladdis! :O Men nästan :P Och så har jag spelat Buzz och sjungit Singstar. Hurray ^^*

Jag har dock fortfarande massor kvar att göra i läxväg.

Men imorgon ska jag ändå till universeum med min bror i några timmar. Och jag ska minsann hinna med att baxa små gulliga scones me. Detta och en läxa minst är planerna för imorgon :)

Och så måste jag fixa en header... hm...

Jag älskar choklad.

På söndag vill jag besöka skopunkten!

Dags att sova :) Natti ^^*

själskor

Jag funderar för övrigt på att antingen köpa dem och uthärda smärtan av lite för små skor eller sälja min själ för mindre fötter.

 

Jag kunde dock ha dem, och det gjorde inte jätteont att gå i dem. Det gör ju ont att gå i de flesta klackar tills man vant sig vid dem. Jag ska åka och prov dem igen i alla fall.

 

Btw, stora applåder till skopunkten som äntligen hittat de där få leverantörerna som säljer storlek 42! Bara en storlek kvar och så till alla skorna så är i alla fall jag nöjd. :)

 

Skorna ovan fanns bara i upp till 41. Så hade dessa skor funnits i 42 också hade jag kunnat köpa dem >.<


blä på denna dagen

Ugh, sitter på biblioteket nu. Det var meningen att jag skulle träffa Maksii på vägen, men jag missade tåget, och glömde min mobil, och gjorde sönder mina nyinköpta strumpbyxor. FAAAN! Jag har inte en bra dag idag.

Det är sjukt läskigt att höra de småsmå ungarna flyga omkring bakom mig och snacka bättre engelska än mig. Inte konstigt, men läskigt.

Jag har försökt fixa lite på syrrans blogg men hon blir fan aldrig nöjd. Ok, om hon visste hur hon ville ha det, men det gör hon ju inte. Så hon får lista ut det innan jag kan fortsätta.

Sofis ska jag jobba på nästa gång hon är inne på msn samtidigt som mig typ.

Kvällen ska tillägnas två läxor som måste vara klara idag. Tänkte göra dem här, men jag har ingen mobil med mig så det är ingen bra idé. BLÄÄÄÄUGH!

Jag fick i alla fall hämtat mina böcker.

Jag har en stor hög läxor som ska försöka försvinna de närmaste veckorna. Så en liten varning för eventuellt låg... aja lägre uppdatering.

Dagens citat:
"Just the thought of kissing you makes me want to take a vegetable peeler to my lips."
från SleepTalkin'Man. :P

Bai :)

Oooh jag måste packa mors present idag också.


sjukling

Sitter just nu i en bil utanför sjukhuset. Mami är där inne och hämtar/lämnar något? Jag vet inte. Både hon och TomTom jobbar ju därinne men mor är sjukskriven just nu så det är säkert TomTom-saker.

Min mor har fyllt år så jag ska ge henne en present sen ^^*

Ugh, jag har inte skrivit på flera dagar nu för jag har varit magsjuk. Så dels för är det jobbigt att göra annat än... ingenting när man är sjuk, och dels för att det inte blir så intessant alls att läsa om precis hur tråkigt jag har :P

Nu ska jag i alla fall in till skolan och ha utvecklingssamtal. Sen har jag gett mig resten av dagen ledigt. Jag får sitta och göra lite läxa hemma sen för jag mår fortfarande inte helt bra.

Jag är hemma från SysterYster nu. Jag är fortfarande inte klar med hennes eller Sofis bloggar. Men det närmar sig. Sofi har dock fixat det mesta själv i min frånvaro :P Det blev fint ^^*

Systers fixar vi till idag.

BaiBai ^^*

Wish me luck

bildspecial - syster yster


Jag och syster va ute och fotade igår här i Eskilstuna.
Here's some of my favorites ^^*
morningface

Jao nu är jag framme i Eskilstuna. Jag sovit på nackontsgivande madrass och jag väcks tidigt på morgonen av Pippi som sjunger för mig :P

Pippin kan sjunga massa fina saker, han är så duktig så :)

Planerna för dagen är typ att stjäla tillbaka kläder etc. som syster stjälat, hitta systers hörlurar så att jag kan stjäla dem, ah och så kanske vi åker och handlar också.

Bild från många veckor sen som får vara med för jag kom på att jag glömt den :P

Time for breakfast and harmonisk morning music xD

Bai ^^*

your long awaited:

 

"Jag tycker det är jobbigt att vara uppe sent...

Nej fel, tycker jag inte.  Jag tycker att om man går och lägger sig sent så borde man gå upp sent också. Och så tvärtom..."

 vår busschaufför, vår busschaufför... han åker buss!

Just nu älskar jag mitt mobila bredband <3

Sitter i bilen med minst 4 timmars resa kvar framför mig och lyssnar på Spotifymusik och jobbar lite på designen till Sofis blogg. Den kommer att bli ytterst enkel. Dock är det inte så stor idé att fixa med bilder och så eftersom det är väldigt mycket sol runt omkring >.< Så jag ser inte färger så jävla bra.

Mer än Ruben Datorn har jag tagit med mig musik och min Rubik's kub att underhålla mig med.

Dessutom är han fullproppad med massa bra filmer och anime ^^* Jag kommer ju inte få tråkigt i alla fall. Batteriet ska ju hålla i ett par timmar i alla fall.

Problemet är att jag inte är hundra på att jag fick med mig laddaren xD Det hade vart så typiskt mig att glömma den.

Så snart är vi hemma hos systra mi ^^* Vi tog med oss en liten pippi till henne. En nymfparakit (speling is my enmy). Han visslar så fint i baksätet. Jag ska också skaffa mig en pippi när jag flyttar hemifrån och inte delar lägenhet med Maksii längre.

Btw, så ber jag om ursäkt för att "Pand-E thinks"-uppdateringen varit lite dålig xD Mycket dålig rättare sagt. Lägger upp ett nytt citat strax :)

Baibai

ers majonäs, som tuggar gräs

Jag har fortfarande gräsligt mycket att göra innan jag kan gå och lägga mig. Det är tur att jag kan sova i bilen imorgon för jag kommer inte få många timmars sömn inatt xD

Ändå är det väldigt svårt att hålla sig borta från datorn. Detta inläggs existens berättigas helt av att datorn ändå håller på att ladda över filmer till sig så jag har ett par minuter över som definitivt inte kan användas till något vettigt :)

Nu måste jag dock fortsätta. Det ska hängas tvätt, läggas ner saker i väska och till sist plocka undan lite innan jag svimmar av trötthet.

Bilresan imorgon ska spenderas med sömn och organiserande av ohyggligt oorganiserad dator. Jag ska dessutom skapa en lite mer organiserad backup på Ruben min, så att det inte blir så jobbigt nästa gång en systemåterställning görs. misstänker att en till sådan kommer göras när jag lämnar in honom på reparation, och det ska jag göra nu efter lovveckan.

Btw fick jag ett uppdrag av Sofi idag så nu kommer jag att få öva på mina blogg-designar-skills ^^* Det behövs ju sannerligen. Länkar till den när jag är klar. :) Fast det dröjer nog några veckor.

Natti Natt

högerklicksskydd

Nu känner jag mig sådär hejdlöst duktig igen. Jag har just spenderat tiden jag inte hade med att lägga in ett högerklicksskydd här på bloggen. xD

Så om någon, för någon anledning, behöver använda text eller bild härifrån får de helt enkelt maila eller kontakta mig på annat vis och be snällt.

Och nu tänker jag lägga upp en bild på en björn för att den inte alls fick tillräckligt mycket uppmärksamhet i mitten av min låånga novell.

Tada!

Nu ska jag återgå till det jag borde göra, alltså packa och städa. Blää.

RSS 2.0