Hysteria


Hysteria - Muse :P

Klänningshysteri säger jag bara. Jag har kollat på tusentals jävla klänningar! Nu har jag äntligen beställt klänning till studenten. Två stycken t.o.m. bara för att vara säker, så kan jag skicka tillbaka den jag inte vill ha.


Klicka för större bilder

Den till höger är den jag helst vill ha (beställde den i svart me bara för den va fin :P). Den andra är bara i nödfall.

Sen ska det köpas balklänning också... Jag provade en klänning idag och liksom bestämde mig för den. Den va jättefin och fanns i såndär snygg mörkblå. Men, så säger hon i affären att en på min skola redan köpt en precis sån klänning, i precis den färgen... Vad gör man då?

Det andra alternativet jag har är inte lika fint men, ok... Fast den fanns inte i den snygga mörkblåa färgen, så jag funderar på svart. Men jag ville ju inte ha svart och silver utan svart och old-looking-guld (den har silvriga små "pärlor" på sig). Mor och affärenmänniskan ville att jag skulle köpa den i lila... and I'm thinking about it! :O Shock! Ska ringa tillbaka imorgon med mitt beslut... What to do?

Water Kaleidoscope


Visen Vitsippa

Visen (Louise, syster min) som är på besök i götet.


marabou cookies

Vad är det jag ser där på kakhyllan?


Gissa om jag köpte ett paket xD


En om dagen är bra för magen?

Mitt mål är att lägga upp en bild om dagen. Den behöver inte vara ny, men det ska vara en som jag inte lagt upp tidigare. Ett fint mål som det går sådär med. Nu är det lov nästa vecka, fast de loven brukar jag spendera framför datorn och plugga ikapp allt jag ligger efter i. Det ska jag göra detta lovet också. Underbart ♥ Det betyder hur som helst att det nog INTE kommer att bli en bild om dagen på ett tag. Men det är mitt mål. Jag har ju så fina mål ♥

Just nu sitter jag i skolan och hämtar alla gamla bilder jag någonsin tagit typ. Jag har skaffat mig en liten hårddisk på 320GB där jag tänkte förvara alla mina foton, och filmer så länge. Inhandlandet av en större hårddisk ligger inom en snar framtid hoppas jag, men nu överlever jag i alla fall ^^*

Det finns en poäng också. Eftersom jag sitter och kollar igenom massa bilder så blir dagens bild en från kalejdoskop (vet fortfarande inte hur det stavas) uppgiften som jag inte tror att jag lagt upp innan.

Gröna blad... Long time no see :P


PiPi


motivation

Maksii som fotar trappor ^^*

 

Idag har jag ingen skola. Eftersom jag kommer att fota nästa fotouppgift på fritiden så har jag kompensationsledigt. Nästa uppgift är till mediefestivalen, och jag har sett fram emot den hur länge som helst. Jag har en idé som är inlämnad och godkänd. Så dagens uppgifter blir att planera varje bild i detalj så att jag vet vad jag behöver ha med mig och var varje bild ska fotas. Och ta lite testbilder för att öva typ. Men tänker inte avslöja vad jag tänkt göra än :P Om resultatet blir som i mitt huvud kommer det bli awesome xD Förhoppningsvis kommer jag i närheten av det.

 

Jag har sagt det förut men säger det igen; jag hatar sommaren. Det är för soligt, för varmt och för mycket jävla pollen. Men tidig vår älskar jag. Man vaknar till solsken, utan att det är kvävande hett, och man kan vistas utomhus utan att smälta. Så jag tänker ta vara på vädret och promenera bort och träna, och förhoppningsvis ta testbilder på vägen. Så får vi se om det blir av också :P

 

Varför är motivation en sådan bristvara?

 


RSS 2.0