Lucifer

Jag har så skoj xD


Paint Me Colourful

Mitt bidrag till mediafestivalen 2011 ^^* Klicka för större bilder

Update: Jag vann juryns pris för bästa foto årskurs 3!! ^^* *happifez*I can almost see the light

En kurs till, alltså arbetsmiljö och säkerhet, blev förhoppningsvis avklarad idag och i webdesign har jag nästan bara en stor uppgift kvar. Jag har en grej i trafiken och sjuttioelva grejer i foto. Sen är jag klar. Sen är gymnasiet över och jag ska (förhoppningsvis) plugga på folkhögskola.

För tillfället sitter jag och försöker skapa ordning bland alla mina foton. Jag har letat efter just de där fotona i flera dagar och har vart helt säker på att de vart på minst 7 olika ställen nu... Så jag ska gräva i varje hörn efter alla foton jag kan hitta och i alla fall sortera dem efter år (for now).

Sen, efter allt är klart, är det mediafestivalen där jag ska tävla med 7 bilder på temat "Paint Me Colourful". Jag ser fram emot den dagen så jädra mycket. När allt förhoppningsvis redan är gjort och jag bara kan ha kul och titta på foton och filmer. (Jag tidsinställer ett inlägg med mina bilder till på torsdag den 26:e vid 12 tiden ^^*)

Sen är det studenten! ^^* Sen är det sommarlov och ledigt och jag ska äntligen fixa ny bloggdesign till syster och till baktanken (som ska uppdateras lite också :P).

Idag beställde jag en konad nagelstämpel jag tänkte använda till studenten bl.a.


Ska ha det blommiga mönstret i svart på pärlemovitt(?). Can't wait to try it!

panic ^^*

Jaa, snart är det ju studenten, hur mycket jag än förnekar det (jag är inte klar med allt skolarbete!). Men idag blev jag av med lite av paniken. Min studentklänning kom! Den passar! Den är jättesöt! Jag har min balklänning och alla skor jag behöver. Det enda som behöver fixas nu (förutom plugg då) är sånt jag klarar mig utan om jag måste :P

Jag, min studentmössa och min bror (som insisterade på att få vara med :P)


Vår mentala hälsa?

Sitter i studiehallen och pluggar psykologi, as I have done all week now. Vårt arbete är 9 sidor långt och vi har just börjat på den viktiga biten... Yeah, we're going a little crazy from it.

Inläggen på min startsida har fortfarande inte kommit tillbaka (har varit massa fel på blogg.se de senaste dagarna), men jag provar att ladda upp ändå ^^*

Jennifer igår, mitt i en förklaring av något.

Jag alldeles nyss, som... gör en ful min.

Bajs med jojo, från i förrgår...


Cupcake Haven

Hjälpte Kage-sama att fota till en skoluppgift idag. Hon ska göra en websida om cupcakes till webdesignen. Sen fick jag smaka på dem också. Delicious! She is a cupcake-genious! xD :3 ♥


RSS 2.0