Marie

Vet inte om jag någonsin la upp de här, men gör det nu. För att jag saknar min Omnom, och Tärna, och trion.
Sommar-Marie som chillar i gräset med sitt ack så vackra hår.
Hattifnatt-Marie från skrivarnas grillfest. Hon behöll den minen i max en halv sekund. Men jag var redo med kameran som tur var ^^*
 

Inte Narnia, Sörängen

Så jag slog upp ögonen och fann... ett underbart rum. Underbart för att gardinerna matchade mina saker, för att jag fick ett eget badrum, för att det är stort och fräscht. Underbart för att det är mitt. Att åka till en folkhögskola är som att kliva in i en garderob och finna en värld där hösten redan kommit, alla är jättetrevliga och allt bara är bra.
 
Även om jag drabbades av lätt illamående vid tanken så gav jag mig ut till det stora uppropet. Rektorn verkar trevlig. Men jag fick en sån akut och fånig nervositet av att vänta på att säga mitt "ja". Varje namn av de ca 110st som inte var mitt var lite jobbigt. Sen sa han mitt namn (feluttalat), jag sa ja, och det var över.
 
Sen fick jag träffa min klass som verkar vara asgrym. Vi rivstartade fotoutbildningen genom att rita av varandra, utan att titta på pappret (ja, en sån uppgift). Så jag sitter och ska stirra på en person jag precis träffat. Jaja. Det gick ju bra, och jag och den utstirrade vandrade till affären idag.
 
Jag har fått ordning på mitt rum nu äntligen, för jag fick tag på häftstift. Anslagstavlan är uppe ♥ Jag har till och med hittat skrivarkaninen Lars. Inget folkisrum utan de två viktiga detaljerna.
 
För att vi inte ska tröttna på att fota skolans miljöer så kommer vi att resa en del. Faktiskt redan nästa vecka. Vi ska åka till en ny spännande plats i två nätter för att lära känna varandra. Gissa vart?

Det magiska receptet på att avdramatisera en flytt.
 
Imorgon är planen att spendera dagen med vettiga saker, som att slänga sopor, städa, tvätta, köpa mjölk, och kanske den där tallriken på second hand. 10:- för en vacker tallrik. Jag kan ju försöka motstå.
 
Jag hoppas även att jag lyckas ta lite bilder medan det är solljus ute, så att jag kan visa hur mitt rum ser ut ^^*

folkhögskola igen

Tidsinställt inlägg
 

Ungefär nu kör bilen iväg mot Nässjö. Från mitt älskade Göteborg. Blandade känslor, men mest positiva. Jag ska plugga foto. Äntligen.
 
Jag har ingen aning om i vilket rum jag hamnar, Jag vet inte om jag får ett eget badrum. Jag vet inte om jag har allt, eller om jag har för mycket. Men nu åker jag. Önska mig lycka till!
 
Gammal random bil-bild

Göteborg med Kage

Tidsinställt inlägg
 
Packningen fortsätter. Ikväll ska hela lasset stå redo att flyttas in i bilen svintidigt imorgon bitti.
 
 
Jag och Kage begav oss iväg i torsdags för att få vår dos av Göteborgskalaset, som numera heter Göteborgs kulturkalas... Jag vet.
 
Vi hittade till den smaskiga maten på international food market. Där fanns dutch pancakes, som jag MÅSTE lära mig att göra. De va täckta av florsocker och smält Nutella. I vinter lär de vara gudomliga <3

Förutom det hittade jag till den italienska glassen, den brittiska fudgen och franska macaroons.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter maten hittade vi in gratis till Liseberg, och till spelhallen. Jag lyckades slå Kage i ett jakt-spel (varför vi hamnade vid ett spel där man skulle skjuta djur vet jag inte), i Guitar hero, och jag inbillar mig att jag även vann i Star wars-race. Däremot var jag ingen match mot hennes motorcykel skills. Och jag blev brutalt slagen i air-hockey.
 
Kage - Jag
  7 - 3
  5 - 3
  7 - 3
  8 - 2 (Här spelade hon med vänster hand, jag med höger >.<)
  6 - 1
  9 - 3
 
Dagen avslutades med en åktur i Kållerado och en i föumride. För att man inte ska lämna Liseberg med torra kläder.

väntaväntavänta

Vänta lite nu. LÖRDAG? Det här är alldeles inte ok. Jag har inte godkänt det här. Tiden har gjort det igen. Sprungit iväg. Pff! Jaja, så jag jag har bara tre dagar kvar på mig att bli klar med allt innan flytten? Ah, visst visst. Det kommer ju gå bra.
 
Men jag sätter igång! Med axlar som fortfarande gör lite ont av airhockey och simning... Det kanske är ok ändå. Jag har ju haft en väldigt rolig vecka sommar.

tatueringsdrömmar

 
Har velat tatuera mig ett bra tag nu, men bestämde mig för att inte göra något förrän jag haft en idé som inte ändrat sig på ett år och som jag fortfarande vill ha lika mycket när året är över. Nu har ett par av idéerna format sig och stannat ett tag och en har uppfyllt kraven.
 
Noten bakom höger öra är en som jag velat ha i flera år nu. Tänker mig något liknande bilden nedan fast bara en not. I mörkt brunt bläck istället för svart om det går... vill inte ha en blå ton när det bleknar.
 
Nummer två är en snötatuering på vänster handled. Har funderat på olika, ett kanjitecken i mörkt brunt, snöflingor. Jag var intresserad av tanken på snöflingor i vitt bläck och nu känns det som om jag bestämt mig för snöflingor liknande de på bild ett nedan. Vill ha dem på samma plats som på bilden två nedan, fast på vänster handled, i vitt bläck och aningen större. Men den idén får ju vänta i ungefär ett år nu innan den blir godkänd.
 RSS 2.0