Mitt rum

Så nu tänkte jag lägga upp bilder men filerna va för stora så jag måste förminska dem. Men lägger upp en bild i alla fall, den viktigaste ^^* (och den enda jag redan förminskat :P)
 

Nu går jag på moln ♥

Fluffiga gråa moln och ett par fantastiska hörlurar kom på posten idag. Det kanske kom lite mosade cupcakes också, men de finns inte mer. Som sig bör.
 
Jag har haft en underbar födelsedag och en mysig helg, med godsaker, filmer och massa fina människor. Kanske till och med lite vin. Bara för att jag kan. Men bara lite :P Idag är en bra dag. En höstig dag. Som inleddes med texter från skrivarlinjens antologi. Höst och blyertspennor, sen drömde jag resten.

Stockholm mit Schwester

Klicka för eventuellt större bild :P
 
Utsikt från systers jobbyggnads tak. På taket fanns det, förutom utsikt, bord, stolar och två toaletter. För att det brukar man ju ha på tak. Men jag fick inte gå in och titta så mycket i byggnaden. För det intressanta, där syster jobbar va liksom TTs våning. Sekretessregler och sånt gäller därinne. Så jag bara tjuvkikade lite från andra sidan staketet därinne.
 
Lägger upp lite Stockholmsbilder (och kanske t.o.m. bilder på mitt rum) när jag är hemma på skolan igen (:

Low key & High key (fler bilder)

Man skulle välja två bilder av varje så här kommer de andra två ^^* Tidsinställt inlägg.
 
Bilder från Sörängen finns också att hitta här.
 

Veckans bild

Tinna vid det mystiskt målade höstträdet. Uppgiften var: experimentera vid ett fönster och testa reflexskärma. Så vi byggde upp en liten studio med softboxfönster och bakgrund. Och så reflexade vi massor.

KattVickan

Ja, jag vet att sånna här bilder har gjorts hundratals gånger. Men inte av mig minsann. Victoria va tvungen att va en katt. För hon är så söt, och katter är så söta. Tjoff.
 

Analoga bilder

Kom på att jag ännu inte lagt upp några bilder på mitt rum. Riktigt dåligt. Ska skriva upp det i pannan på mig.
 
Lägger upp scannade analoga bilder från Nässjö tågstation nu istället. Dokumentär uppgift. Jag valde att fota resande folk på natten.

Jag har inte bett om lov innan jag lägger upp bilderna, så låter dem bara ligga kvar ett tag. Om någon har klagomål tar jag naturligtvis bort dem direkt.
 

MUSE T-shirt

Vi på fotolinjen får proöva på en del andra grejer också, t.ex. screenprint. Varför jag inte kom på den brilljanta idén att göra en muse T-shirt tidigare vet jag inte. Men nästa vecka sitter det här trycket på min vinröda T-shirt.

RSS 2.0