I'm free! let's go to France! =D

Nu är jag äntligen klar med alla läxor! Jag vet ärligt talat inte om de där i slutet blev så bra eftersom jag bokstavligt talat skrev dem halvsovandes. Hela denna veckan har varit en kamp mot sömnen xD Jag klarade mig ändå ganska bra. Eftersom jag ska packa hela kvällen och hinna njuta lite av teknologi och ensamhet (något jag helt kommer sakna hela nästa vecka) så misstänker jag att jag inte kommer hinna sova jättemycket inatt heller.

Thank god for a 27 hours bustrip! Jag åker till Frankrike imorgon folk (: Mitt sommarlov börjar på riktigt då med massa engelska pratande och massa lugn. Berättar mer när jag kommer hem! :D

Bye! ↔

en kaka talar ut

Jag behöver seriöst skriva av mig lite. Jag är överväldigad av allt jag har att göra på så kort tid. Det verkar ju inte spela någon roll hur många timmar jag än spenderar här framför datorn. Listan tycks inte bli kortare hur mycket jag än försöker. Tiden räcker inte till. Jag går och lägger mig sist och går upp först och ändå tycks tiden gå för fort. Jag vet att jag sa att jag skulle stressa sönder mig nu för betygens skull, och sen skulle jag få lov att slappa med gott samvete efteråt. Men nu, mitt i processen av sönderstressandet, finner jag att det inte är så trevligt.

Men jag gav mig själv ledigt i fredags och nästan hela lördagen så jag får betala mitt pris. Bara att jobba på.

Det som tar mest tid när man ska redigera till fotouppgifterna det är att leta, kolla, titta igenom och organisera. Jag är ju ingen organiserad varelse. I am the master of destruction. Men detta kan jag inte förstöra för min framtid liksom hänger på det :P

oh well. Den som begriper mitt svammel får en kaka. Baaai ^^*

jobbsökande

Jag kände att det var lite dags att skriva här också nu :P Bloggen Screamsign har kommit igång riktigt bra och det är kul att skriva där eftersom det händer massa saker hela tiden. :P Helt plötsligt när man loggar in har inlägg publicerats. Och redan den tredje dagen (när vi faktiskt börjat skriva) hade vi redan fått fler läsare än den här bloggen någonsin fått typ :P

Det säger i och för sig inte så mycket eftersom vi är sex stycken som skriver på den och vi alla har en egen kompiskrets med vänner som måste gå in och kolla :P Och så var det ju på en torsdag. Det är alltid flest läsare på torsdagar och söndagar xD

Oh well, det jag tänkte berätta om var att jag har sökt jobb, och ska komma på ett möte för de som är intresserade av jobbet! Fatta att jag blir lite nervös. Jag har aldrig gjort något sånt här innan. Jag är ju inte världens mest sociala människa. Vad ska jag säga? Är det en jobbintevju? Hur många fler kommer? 3 platser ska fyllas. Vad säger jag när jag kommer in? Hej, jag heter Rebecca och...? Usch. Bara tänk det jobbiga ögonblicket när man precis kommit in. Några andra står där också. Tänk om jag kommer sent? Hur tidigt vill jag komma? Jag har ju inte tid att komma för tidigt. Vad ska jag ha på mig?

Och vadå möte för alla som är intresserade? Hur många "tävlar" jag mot?

Jag får väl ta det som kommer. Jag bara vet att detta är ett roligt jobb. Och att det är stängt på sommaren så jag slipper sommarjobba :O xD Nemen det är ett soft jobb värt att slita lite för.

Jobbet jag söker till är förresten på ett sportcentrum som barnpassare. Jag vill passa de tränandes barn medan de tränar. Enda nackdelen: Det ligger lite långt bort från min mors boning. Då är det ju tur att det är relativt sena arbetstider C: I värsta fall får jag väl sova hos pappsen som bor lite närmare C:

Jag ska (om det fortfarande är på samma vis som när syster jobbade där) jobba en gång i veckan typ och eventuellt någon gång på helgen. Man vill ju inte jobba varje helg, men ibland är det ju okej :)

Jaja, håll tummarna för mig!! ^^*

körkort för cyklar som spyr

Skrivet imorse på bussen.

Visste ni att det talas om körtkort för cyckel? Va i helvete? Snart får man väl inte ens gå utanför dörren utan tillstånd. Jag tycker att det låter vettigt att de som vistas i trafiken borde ha information om hur man beter sig där, men det gäller ju alla. Kanske man skulle vara duktigare med att informera om sånt i grundskolan istället?

Anyway, så är jag på väg till skolan nu. Gick till bussen med ofönat hår som bara klibbade till sig pollen, som nu kommer sitta i mitt hår hela dagen och tvinga mig klia ut mina ögon. These are the very reasons I hate summer. Extreme heat and painful eyes. Rinnane näsa kommer tidigare och senare än nu xD

Jag har bloggat jätteduktigt i flera dagar nu, det är en perfekt paus från pluggandet. Det mesta är dock skrivet på Screamsign bloggen eftersom den behöver hjälp att växa sig stor och stark, speciiellt nu i början xD

Nu ska jag sluta, för jag sitter på bussen och skrivande gör mig illamående då.

Bai C:

sommarlov?

Äntligen kommer sommarlovskänslan smygande när jag står i provrummet med en fin klänning på mig. Jag hade redan en klänning som hade varit acceptabel*, men den jag köpte var mycket snyggare ^^*

Jag kan inte annat än att se fram emot fredag, trots att jag har mycket att göra.

Nu kommer inte jag skriva mer här idag, utan jag kommer bidra med några snygga videoklipp till Screamsign i stället. C:

Jag blir lite orolig för hur det kommer bli nu när jag ska försöka skriva på två bloggar... I'll make it work :P

(*-haha, jag hade skrivit appeptabel :P)

screamsign


Klicka för en större bild.

Screamsign bloggen är officiellt startad. En i alla fall temporär design är skapad och två riktiga inlägg är skrivna. Jag älskar headern! ^^* Och bakgrunden är lite imponerande för att vara stressat ihopslängd på ett tåg från götet till mölndal :P

Gå in och kika vetja C:

invisible Hana


en lagom söndag

Jag spenderar söndagen med att vara oerhört produktiv, se till så att alla som kan vara ute idag har perfekt väder (genom att vara fast inomhus), och genom att softa. Allt på samma gång. För det är ingen ansträngande söndagssyssla att redigera massa häftiga bilder.

Tänkte sitta och jobba på min flash-applikation, men installationen bråkade med mig. Jag ska böna och be Sofi om hjälp på måndag.

Jag ska dock ta en paus snart och springa bort till Lindex. Jag har redan en klänning att använda på skolavslutning i nödfall, men jag tänker ge den där snygga klänningen med acceptabelt pris, som förhoppningsvis bara hänger där och väntar på mig, en chans.

Och måla om mina naglar...

Innan jag återgå till arbetet vill jag dela med mig av en bild på Hana ^^* Hittade en mapp full med bilder som jag halvt glömt av.

 

Next is photoshoot with my sister this week. ^^*

 

Baai!


duva

klicka för större bild

 

En produkt av dagens plugg. Jag har dock inte gjort det jag borde göra xD


music <3

Detta är en spellista jag gjorde för år och dar sen ^^* Älskar fortfarande de flesta låtar i den. Tänkte dela med mig C: Den funkar eventuellt inte på vissa datorer, så om den inte funkar och du verkligen vill lyssna kan du prova olika datorer.Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Sitter i skolan nu. Uppgiften är att organisera bilder. Hämta/lämna och så. Ska dessutom hämta hem alla manualer till Flash-uppgifterna så att jag kan jobba hemma.

Snart är det sommarlov! ^^*

fiskmåsarna anfaller

Fiskmåsar har tydligen byggt ett bo här i närheten och attackerar den som vågar sig för nära. Problemet är att vi liksom måste gå där för att komma till bussar, tåg och... resten av världen. För att inte tala om vår bil. Vad ska man då göra? Ta med mat att slänga på marken varje gång jag går förbi för att hålla deras rumpor nära marken när de äter, så att de inte kan bajsa på mig?

Reklamen för filmen "kärlek på menyn", som jag tittar på just nu, är spegelvänd! Jag har nu avslöjat sveket! Varför skulle man göra något sådant? Varför är den stackars kvinnan med den brinnande handduken inte tillåten att vara åt vilket håll hon vill? Varför är filmen klassad som komedi när den hittills inte varit det minst rolig?

Bra film dock. Jag gillar filmer om mat. Jag är hungrig... Jag vill ha de där jordgubbarna...

Och när vi ändå är inne på reklamfilmer. Någon som sett reklamen för den där painkiller-salvan? Den som heter... VOLTAREN! "Voltaren, för liv i rörelse." När folket som använder en salva för att lindra smärtan av en skada, kan de plötsligt svinga runt sina familjemedlemmar med leende på läpparna när de inte ens kunde röra sig förut. Bara för att smärtan är lindrad borde de väl ändå inte svinga så? Skadan är ju fortfarande där? Jag fattar nada :)

Nu ska jag fortsätta titta på film och städa :)

bigscreen

Ruben har fått en stoor skärm :D Jag lånar pappas skärm för tillfället. Poängen var att jag skulle se hur saker och ting såg ut på normal-sized skärmar, men det är svart uppe och nere så det är pretty much samma sak.

Next: tangentbordet. :P

Sofa var och hälsade på mig i morse. Jag har bestämt mig för att från och med nu hålla fast vid besöksförbudet. Det är sommar snart och jag måste göra mina läxor. Jag får inte gjort mycket under veckorna eftersom jag är segstartad och därför inte hinner med mer än just starta upp läxprojekten varje dag. Så då behöver jag ju göra mina läxor (som inte kräver skolans datorer) på helgerna, men då vill jag ju träffa mina kära vänner och slappa. Men nu får det vara slut med det, fram till sommaren. Tråkigt men sant. Besöksförbud är nu officiellt.

Nu är det dags att åka hem till mor min och påbörja de ökända läxorna och förbereda rum för systers ankomst. Och så klart ha på hög musik och dansa och sjunga högt... ne, inte dansa, men sjunga, tyst...

Jag ber än en gång om ursäkt för låg uppdatering i dessa upptagna tider. Dessutom blir det samma inlägg varje gång: Haha, knäppt. Jag gör detta. Jag sitter ner. Jag har bråttom iväg eller så ska jag sova. Jag har mycket läxor. Förlåt. Sen. Hejdå.

:P

Jag ser dock fram emot sommaren. Jag kommer få mer tid till saker. Jag ska (23:e gången jag nämner detta nu?) ändra design här, för bläää på denna. Jag ska skriva ett CV att söka jobb med efter sommaren. Jag ska spendera en vecka i frankrike (taizé) och en ute på öarna. Eventuellt en på öland också, ifall Papi inte lyckats planera in en vecka jag inte kan på igen. Och så ska jag träffa folk.

Jag ser fram emot grilkvällen den 18:e där jag och människor firar att skolan är slut. En av oss med ett pris från novelltävlingen i engelska (förhoppningsvis :P). Skolan är över. Saker inlämnade. Bara tre eller fyra dagar i komplett kaos kvar till lugnet i taizé. Till hettan i taizé... Still worth it. Sen kommer jag hem, tvättar kläder och flyr ut till öarna.

Apropå min syster, hon kommer hit till götet imorgon. Hon tar med sig Daggen. Hurray ^^*

Sen nästa onsdag eller något ska jag ta med henne till studion i skolan och fota henne äntligen.  Det har jag lovat länge nu. Så har ju hon flyttat långt bort me. Men det är bra, så slår vi två flugor i en smäll när hon står modell för mina sista studiouppgifter också :D Skitbra.

Nu är det återigen tid att springa iväg till ett tåg som går på tok för snart.

Bai.

it has happened again! :O

Den ljuvliga smaken av vit choklad... I krämig vit chokladglass... toppad med hallonsås... <3 mums! Jag ska ta reda på vad den heter och köpa den till midsommar. Jag kommer förmodligen fira ensam i år igen :P Vi får se. Jag vill inte gärna åka bort dagen innan frankrike-resa.

Jag har inte skrivit mycket alls på sistonde. Jag har inte ens berättat om mediefestivalen trots att jag borde gjort det när minnet var färskt. Nu minns jag inte riktigt vad det var jag ville berätta xD

Jaja, det blir så när mycket händer runt omkring. Jag längtar till sommarlovet. Det första jag ska göra när jag väl blir ledig runt den 25:e (slutar den 18:e men har en vecka till på mig med läxor) är att resa till frankrike. När jag är hemma där ifrån väntar en vecka på öarna och massa slappande. Eller ah, inte för mycket. Ska skaffa gymkort över sommaren och jag måste väl träna 1-2 gånger i veckan för att tjäna på det. Jag ska träffa vänner som fått hoppa ner på prioriteringslistan nu i upptagna tider. Och så ska jag göra mig en ny design här. Tycker verkligen inte om den här, men orkar inte byta xD Jag har en bra idé att jobba på i alla fall.

Och så kommer syster hit om en vecka. Så småningom ska vi göra färdigt hennes design me. Hon blir ju aldrig nöjd med mina förslag hur mycket jag än lyssnar på henne, så hon får vara med när jag gör den.

Jag känner att jag måste sova nu om jag ska orka kanota imorgon. Friluftsdag med skolan. Jippie. Fast paddla kanot är ju helt ok.

Natti

RSS 2.0